SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Alexandra Dulgheru și Monica Niculescu s-au calificat în sferturi la Florianopolis!

Alexandra Dulgheru și Monica Niculescu s-au calificat în sferturi la Florianopolis!

Alexandra Dulgheru


Florianopolis devine unul dintre turneele preferate ale româncelor. După ce anul trecut Monica Niculescu a cucerit titlul la ediția inaugurală, acum avem trei fete calificate în sferturile de finală!

Dacă Alexandra Cadanțu a obținut calificarea în sferturi încă de marți, așa cum ați citit AICI, aseară a fost rândul Alexandei Dulgheru și Monicăi Niculescu să i se alăture în antepenultima fază a competiției.

Venită din calificări, Alexandra Dulgheru a învins-o în optimi, cu scorul de 7-5, 6-2, după o oră și 42 de minute, pe brazilianca Teliana Perreira. Ea va juca în sferturi contra celei de-a treia favorite, cehoaica Klara Zakopalova.

Monica Niculescu, deținătoarea titlului, a învins-o în turul secund, cu scorul de 6-3, 6-1, după o oră și 39 de minute, pe muntenegreanca Danka Kovinic, o jucătoare venită din calificări. În sferturi, Monica va juca împotriva principalei favorite, Carla Suarez Navarro.

Toate cele trei românce vor juca pe Terenul Central, azi.

Leave a Reply

Top