SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Dacă România va juca acasă barajul pentru Grupa Mondială 2 a Fed Cup, nu o va putea face la Arenele BNR!

Dacă România va juca acasă barajul pentru Grupa Mondială 2 a Fed Cup, nu o va putea face la Arenele BNR!

Sorana Cirstea


Aşa cum v-am informat deja, mâine, la ora 13.00, România va afla numele adversarei din barajul pentru promovara în Grupa Mondială 2 a Fed Cup. În acelaşi timp, va afla şi cine va găzdui respectiva întâlnire.

Culmea, dacă va fi să fie aşa cum ne-am dori cu toţii, adică să jucăm pe propriul teren, echipa noastră nu va putea evolua în “Catedrala” tenisului românesc, la Arenele BNR! Aceasta deoarece exact în acel week-end, adică 19-20 aprilie, când ar trebui să se joace barajul din Fed Cup, la Arenele BNR se vor disputa calificările turneul ATP de la Bucureşti, denumit, aşa cum ştiţi, BRD Năstase-Ţiriac Trophy!

Conform ergulamentului, regulamentul interzice disputarea, în acelaşi timp, în acelaşi complex, a două competiţii patronate de ITF şi ATP. Situaţia e similară cu cea de acum patru ani, când România nu a putut juca la BNR împotriva Cehiei, în barajul Grupei Mondiale a Cupei Davis, pentru că exact în acel week-end începeau calificările turneului ATP de la Bucureşti, care se disputa atunci, încă, în septembrie. AICI puteţi reciti articolul scris cu acel prilej.

Aşadar, dacă va fi gazdă a barajului pentru Fed Cup, Federaţia Română de Tenis va trebui să stabilească, de comun acord cu jucătoarele, sper, o locaţie care să le ajute cu adevărat pe fete în încercarea de a urca acolo unde le este locul, în Grupa Mondială 2. Până atunci, să aşteptăm tragerea la sorţi de mâine, acolo unde adversara României se va alege dintre Suedia, Elveţia, Serbia sau Japonia.

10 thoughts on “Dacă România va juca acasă barajul pentru Grupa Mondială 2 a Fed Cup, nu o va putea face la Arenele BNR!

  1. eu nu sunt asa optimist ca tine din pct asta de vedere desi vreau, desigur 😀 . P.s : la Olimpia [locatia BRD Brasov Challenger] si Dinamo sunt muuult mai putine locuri fata de Sala Sporturilor si nu cred ca distrug terenuri si monteaza tribune acum.

Leave a Reply

Top