SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Simona Halep va da lovitura de începere la derby-ul Steaua – Dinamo!

EXCLUSIV: Simona Halep va da lovitura de începere la derby-ul Steaua – Dinamo!

Simona Halep


Simona Halep, cea mai cunoscută stelistă din tenisul mondial, după Ilie Năstase, va fi invitata de onoare a derby-ului dintre Steaua şi Dinamo, care va avea loc sâmbătă seară, pe stadionul Ghencea.

Halep a acceptat invitaţia organizatorilor derby-ului şi va da lovitura de începere a partidei Steaua – Dinamo, din etapa a 21-a a Ligii 1 de fotbal. Ea va primi cadou din partea Stelei un tricou al echipei pe spatele căruia va fi imprimat mesajul scris de Simona pe camera de filmat şi adresat tuturor românilor după finala câştigată la Doha: “Vă mulţumesc din suflet”.

Pentru Simona, fotbalul este unul dintre sporturile la care nu doar se uită cu plăcere, dar pe care l-a şi practicat în copilărie. Părinţii îşi amintesc despre Simona ca despre o fată extrem de băieţoasă, caer era cea mai bună la miuţele de fotbal din faţa casei.

După ce a făcut la Bucureşti recuperarea pentru accidentarea de la tendonul lui Achile, aşa cum aţi văzut AICI, Simona Halep va pleca săptămâna viitoare, din nou la luptă. Ea va juca la turneele de la Indian Wells şi Miami.

5 thoughts on “EXCLUSIV: Simona Halep va da lovitura de începere la derby-ul Steaua – Dinamo!

  1. Eu cred ca scumpetea de Simona se bucura ca este iubita si sustinuta de cativa romani, insa ma tem ca nu prea o meritam si ca nu vom putea niciodata sa-i multumim noi suficient pentru cata bucurie ne aduce in suflete. Bine ar fi daca fotbalistii ar incerca sa-i urmeze exemplul si sa puna mai mult suflet, munca si modestie in ceea ce fac…
    Simona, noi iti multumim din suflet pentru ce faci, si iarta-ne ca nu te iubim suficient!

Leave a Reply

Top