SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Monica Niculescu și Alexandra Cadanțu au ajuns în optimi la Florianopolis

Monica Niculescu și Alexandra Cadanțu au ajuns în optimi la Florianopolis

Monica Niculescu


Zi plină pentru românce ieri, la Florianopolis. După ce Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal, Monica Niculescu și Alexandra Cadanțu s-au calificat în optimile de finală. Din păcate, Irina Begu a fost eliminată.

Monica Niculescu, deținătoarea trofeului și cap de serie numărul 5 la actuala ediție, s-a calificat în optimile de finală la capătul unui meci de două ore și 20 de minute. Ea s-a impus cu scorul de 6-0, 4-6, 6-2 în fața rusoaicei Anna Schmiedlova și va juca în turul secund contra învingătoarei dintre brazilianca Paula Cristina Goncalves și Danka Kovinic, din Muntenegru, o jucătoare venită din calificări.

Tot în optimile de finală s-a calificat și Alexandra Cadanțu, a șasea favorită a competiției. Ea a învins-o în primul tur, cu scorul de 6-1, 6-3 pe reprezentanta gazdelor, Gabriela Ce, beneficiară a unui wild-card. În turul secund, Cadanțu va juca împotriva nemțoaicei Dinah Pfizenmaier.

Irina Begu, care ieri a avut de disputat două meciuri în calificări, a fost învinsă cu scorul de 6-1, 7-6 de belgianca Alyson Van Uytvanck, a șasea favorită a acestei faze.

Alexandra Dulgheru, calificată ieri pe tabloul principal la Florianopolis, și-a aflat adversara din primul tur: columbianca Mariana Duque Marino, și ea venită din calificări. În optimi, Alex ar urma să joace cu învingătoarea din meciul Teliana Perreira (Brazilia) – Maria Teresa Toro-Flor (Spania, 7).

Leave a Reply

Top