SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > România a câștigat Grupa B și va juca mâine meciul decisiv pentru calificarea în barajul pentru Grupa Mondială 2 a Fed Cup

România a câștigat Grupa B și va juca mâine meciul decisiv pentru calificarea în barajul pentru Grupa Mondială 2 a Fed Cup

Irina Begu


Jucătoarele noastre sunt în grafic la Fed Cup. România a terminat neînvinsă meciurile din seria B din cadrul Grupei I Euro-Africane și vor juca, mâine, contra Ucrainei, în meciul care decide echipa ce va juca în barajul de promovare în Grupa Mondială 2.

Azi, căpitanul nejucător Alina Tecșor a decis să le menajeze pe Sorana Cîrstea și Simona Halep, astfel că la simplu pe teren au intrat Irina Begu și Monica Niculescu. Care nu au avut nici un fel de probleme de a aduce două puncte care fac, practic, ca meciul de dublu să fie doar unul pentru palmares.

Cronologic, prima a intrat pe teren Irina Begu. Ea a dispus cu scorul de 6-3, 6-3 de Jelena Ostapenko. Cu același scor a învins și Monica Niculescu în partida cu Diana Marcinkevica, astfel că România, neînvinsă, a câștigat grupa B a competiției din Budapesta. Pentru prima dată din 2007 încoace, româncele vor juca, mâine, în play-off-ul de stabilire a echipei care va disputa barajul de promovare în Grupa Mondială 2. Atunci, jucătoarele noastre au fost învinse cu 2-1 de Serbia.

Mâine, adversara fetelor noastre va fi Ucraina, câștigătoarea grupei C, a cărei prezentare o puteți citi AICI.

Felicitări și să le ținem pumnii mâine.

Leave a Reply

Top