SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep: De când am intrat în Top 10, simt că sunt mult mai respectată

Simona Halep: De când am intrat în Top 10, simt că sunt mult mai respectată

Simona Halep la Australian Open


Premiată azi, la MTS, aşa cum aţi aflat AICI, Simona Halep a vorbit despre cum a resimţit ea intrarea în Top 10 WTA, dar şi despre visul ei, acela de a cuceri un titlu de Grand Slam.

Întrebată cum a resimţit intrarea în Top 10 WTA, Simona Halep a recunoscutcă simte o anumită schimbare: “De când am ajuns în top 10 sunt mult mai respectată, din ce simt eu. Parcă sunt mai mult salutată, iar pe teren, când intrăm, se simte diferenţa pentru că adversarele doresc să joace la un nivel înalt şi să mă poată bate“, a spus ea.

AICI aflaţi de ce l-a ales ca antrenor pe Wim Fissette.

Ea a continuat: “Simt o diferenţă, dar eu cred că este în sensul bun. O să fiu la mai multe turnee favorită pentru că am ajuns în top, dar nu prea mai simt presiune, cred că m-am maturizat, iau fiecare meci în parte şi mă bucur de el. Sunt foarte norocoasă, la viaţa pe care o am acum şi la locul pe care îl ocupat în clasament. Sunt sigură că cineva sus mă iubeşte“, a mai spus Halep.

Ea se află în continuare în cursa pentru îndeplinira visului din copilărie: cucerirea unui titlu de Grand Slam, pentru care ar face orice sacrificiu: “Toate turneele de Grand Slam sunt foare greu de câştigat. Nici nu pot să mă gândesc acum că voi câştiga unul foarte curând. Dar eu îmi doresc, e visul meu, voi munci pentru asta şi sper ca într-o bună zi să ajung spre fazele finale, dar mi-aş dori să fie în Europa, adică la Paris. Dacă mă gândesc şi aş putea alege între locul din clasament şi câştigarea unui Grand Slam aş alege Grand Slam-ul”, a spus Halep, cu sinceritate.

CITEȘTE ȘI:  Indian Wells 2018: Simona Halep deschide programul zilei de marţi. Iată de la ce oră va juca în optimi

Leave a Reply

Top