SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > Ucraina sau Austria va fi adversarul României în meciul decisiv de calificare în barajul pentru Grupa Mondială 2!

Ucraina sau Austria va fi adversarul României în meciul decisiv de calificare în barajul pentru Grupa Mondială 2!

Sorana Cirstea in Fed Cup


La Budapesta s-a făcut tragerea la sorți a împerecherii meciurilor din semifinalele Grupei I Euro-Africane a Fed Cup. Adică meciurile care vor decide cele două echipe calificate în barajul de promovare în Grupa Mondială II.

În cazul, mai mult decât probabil că va câștiga grupa B – are nevoie de o victorie azi, cu Letonia – România va juca mâine contra învingtoarei Grupei C, adică împotriva Ucrainei sau Austriei. Cele două joacă la această oră meciul direct.

Ucraina, care a venit la Budapesta în componența Elina Svitolina (39 WTA), Nadiya Kichenok (104 WTA), Olga Savchuk (70 WTA la dublu) și Lyudmyla Kichenok (96 WTA la dublu) a câștigat cu 3-0 ambele partide disputate până acum în Ungaria, contra Sloveniei și Israelului.

Austria a venit la Budapesta în formula Yvonne Meusburger (38 WTA), Patricia Mayr-Achleitner (81 WTA), Tamira Paszek (120 WTA la dublu) și Sandra Klemenschits (59 WTA la dublu) și a obținut până acum o victorie cu 3-0 în fața Sloveniei și o înfrângere cu 2-1 în fața Israelului.

One thought on “Ucraina sau Austria va fi adversarul României în meciul decisiv de calificare în barajul pentru Grupa Mondială 2!

Leave a Reply

Top