SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > POZA ZILEI, 31 martie 2014: Martina Hingis a cucerit primul titlu de dublu din 2007 încoace

POZA ZILEI, 31 martie 2014: Martina Hingis a cucerit primul titlu de dublu din 2007 încoace

Martina Hingis și Sabine Lisicki cu trofeul cucerit la Miami


Constituită ca o pereche care să joace tenis de distracție și pentru antrenament, cuplul Martina Hingis (antrenor) – Sabine Lisicki (elevă) a obținut primul rezultat important: au cucerit titlul la Miami.

În finala de la Miami, Hingis și Lisicki au învins cu scorul de 4-6, 6-4, 10-5 perechea rusă Ekaterina Makarova/ Elena Vesnina, cap de serie numărul 2. Dar cel mai dificil meci, noile campioane l-au avut în sferturi, atunci când au salvat 7 mingi de meci contra perechii Medina Garrigues/ Shvedova. La 6 ani de la ultima sa retragere, Hingis a revenit în circuit anul trecut, la dublu, făcând pereche cu Daniela Hantuchova. Dar rezultatele nu au fost cele așteptate, așa că s-a mai retras șase luni. A revenit acum trei săptămâni, la Indian Wells, alături de Sabine Lisicki, pe care o și antrenează de la Australian Open încoace.

Pentru elvețiancă, acesta e primul titlu de dublu câștigat din 2007 încoace, al 38-lea al carierei. Cele mai multe trofee, 11, a cucerit alături de Anna Kournikova.

Ca o coincidență fericită, azi e o zi specială pentru Martina Hingis. În 1997, chiar pe 31 martie, ea devenea pentru prima dată lider mondial. Avea să stea pe această poziție, în total, 209 săptămâni.

Martina Hingis și Sabine Lisicki cu trofeul cucerit la Miami

Leave a Reply

Top