SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Semifinalistă la Indian Wells, Simona Halep e NOUL NUMĂR 5 WTA!

Semifinalistă la Indian Wells, Simona Halep e NOUL NUMĂR 5 WTA!

Simona Halep si bucuria de a fi numarul 5 mondial


Simona Halep s-a calificat aseară în semifinalele turneului de la Indian Wells, iar victoria ei, coroborată cu înfrângerea Jelenei Jankovic, o face să fie sigură că de luni va ocupa locul 5 în clasamentul mondial feminin!

În sferturile de finală, Simona nu a avut chiar nici o problemă în a învinge-o pe Cassey Dellaqua, din Australia. Simona s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2. A șasea favorită a turneului, Halep va juca în semifinale contra polonezei Agnieszka Radwanska. Cap de serie numărul 2, aceasta a învins-o cu scorul de 7-5, 2-6, 6-4 pe Jelena Jankovic, cea care se afla în luptă directă cu Simona pentru ocuparea, de luni, a locului 5 în clasamentul mondial.

Evident, toată lumea știe, dar niciodată nu e neplăcut să recitim: Simona Halep a devenit cea mai bine clasată româncă din istoria tenisului. Iar ascensiunea ei poate continua.

Astăzi, ea are zi de pauză, dar te tabloul feminin se va dtabili cealaltă semifinală. Cele două sferturi care mai sunt de disputat sunt Li Na (1) – Dominika Cibulkova (12) și Flavia Pennetta (20) – Sloane Stephens (17).

Leave a Reply

Top