SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Sorana Cîrstea și Monica Niculescu au fost eliminate la Indian Wells

Sorana Cîrstea și Monica Niculescu au fost eliminate la Indian Wells

Sorana Cirstea la Dubai


O zi cu ghinion pentru românce ieri, la Indian Wells. Atât Sorana Cîrstea cât și Monica Niculescu au fost eliminate în turul secund.

Sorana Cîrstea, a 25-a favorită a competiției, a fost învinsă cu scorul de 7-6, 6-3 de italianca venită din calificări Camila Giorgi, care a învins-o astfel pentru a doua oară din tot atâtea meciuri disputate. Prima dată o eliminate la Wimbledon, anul trecut. Astfel, Sorana a ratat ocazia de a juca, în turu 3, cu Maria Sharapova.

Monica Niculescu a fost eliminată după un meci de trei seturi, de rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 23. Aceasta s-a impus cu scorul de 5-7, 7-6, 6-3.

Azi, vor juca ultimii români rămași în competiție.

Cronologic, prima va intra în competiție Simona Halep. Favorită 6, ea va juca, pe Terenul 2, acela nou construit, de la ora locală 11.00, adica 21.00 la noi, contra cehoaicei Lucie Safarova, cap de serie 26.

De la aceeași oră, dar pe terenul 5, Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor juca în primul tur la dublu contra perechii britanice Colin Flemming/ Ross Hutchins.

Ziua se va încheia pentru noi pe Arena Centrală, de la ora locală 19.00, atunci când Victor Hănescu îl va întâlni pe Novak Djokovic pe Arena Centrală.

Leave a Reply

Top