SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Monica Niculescu și Klara Koukalova, fostă Zakopalova, s-au calificat în sferturi la Katowice. Alexandra Cadanțu, eliminată

Monica Niculescu și Klara Koukalova, fostă Zakopalova, s-au calificat în sferturi la Katowice. Alexandra Cadanțu, eliminată

Monica Niculescu si Klara Zakopalova la Hobart


Monica Niculescu și Klara Koukalova, fostă Zakopalova, și-au confirmat statutul de principale favorite ale probei de dublu de la Katowice.

În primul tur, Niculescu și Koukalova au învins cu scorul de 5-7, 6-2, 10-8, perechea Shahar Peer/ Silvia Soler Espinosa. În sferturile de finală, cele două vor juca contra cuplului Laura Thorpe/ Stephanie Vogt (Australia/ Liechtenstein).

Dacă vă întrebați de ce pe Klara Zakopalova o cheamă acum Koukalova, acest lucru se datorează faptului că ea a divorțat, și de la finalul lunii martie a revenit la numele de fată, notificând WTA-ul în acest sens.

Tot la Katowice, dar în proba de simplu, Alexandra Cadanțu a fost eliminată în turul secund de Carla Suarez Navarro, a treia favorită a competiției, care s-a impus cu scorul de 2-6, 6-4, 6-4.

Leave a Reply

Top