SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > Sorana Cîrstea și Ana Ivanovic vor deschide balul în Fed Cup

Sorana Cîrstea și Ana Ivanovic vor deschide balul în Fed Cup

Echipa de Fed Cup a Romaniei inaintea meciului cu Serbia


Tragerea la sorți a ordinii meciurilor din întâlnirea dintre România și Serbia, din barajul pentru calificarea în Grupa Mondială II a fost doar o formalitate, dar una importantă din moment ce a stabilit programul primei zile de concurs.

Procedura a fost simplă: în urnă au fost introduse numele liderilor celor două echipe, Simona Halep, respectiv Ana Ivanovic, iar primul nume extras din urnă urma să joace în primul meci contra jucătoarei cu numărul 2 din echipa adversă. Cea care a făcut tragerea la sorți a fost secretarul de stat in MTS, Carmen Tocală, iar numele extras a fost cel al Anei Ivanovic. Așadar, sâmbătă, la ora 12.00 – dacă ploaia se va opri – se vor înfrunta, în primul meci, Sorana Cîrstea și Ana Ivanovic. Programul zilei e completat de meciul al doilea, Simona Halep – Bojana Jovanovski.

Dacă fetele noastre nu au fost prea impresionate de ordinea meciurilor, spunând că le era indiferent dacă jucau primul meci sau al doilea, sârboaicele au recunoscut că tragerea la sorți le avantajează. ”Chiar dacă Sorana e prietena mea, sper că voi aduce primul punct Serbiei”, a declarat Ana, care a recunoscut că preferă să joace prima. Bojana Jovanovski era chiar bucuroasă că e programată în meciul doi. ”Niciodată când am jucat prima nu am reușit să câștig. În schimb, atunci când am jucat meciul doi mi-a mers mereu bine. Știu că mă așteată o partidă dificilă, dar eu sunt decisă să lupt până la capăt”, a spus și ea.

Duminică, tot de la ora 12.00, încep meciurile din ziua a doua. Cele care vor deschide sesiunea sunt Simona Halep și Ana Ivanovic. Apoi, pe teren vor intra Sorana Cîrstea și Bojana Jovanovski, urmând ca, în caz de egalitate, să se dispute meciul decisiv, de dublu, între perechile Monica Niculescu/ Irina Begu și Jovana Jaksic/ Nina Stojanovic. Totuși, dacă va fi să se dispute decisivul, toată lumea crede că locului Ninei Stojanovic va fi luat de Ana Ivanovic.

Ordinea meciurilor in partida Romania - Serbia

One thought on “Sorana Cîrstea și Ana Ivanovic vor deschide balul în Fed Cup

Leave a Reply

Top