SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Simona Halep deschide programul la Roland Garros. Azi joacă alți 4 români

Simona Halep deschide programul la Roland Garros. Azi joacă alți 4 români

Simona Halep


Avem o zi plină la Roland Garros, cu nu mai puțin de 5 români care vor lupta pentru calificarea în turul secund la simplu sau la dublu.

Programul zilei e deschis, pe arena Philippe Chatrier, de Simona Halep. Favorita 4 a turneului va juca – în direct la Eurosport 2 – contra rusoaicei Alisa Kleybanova. Tot pe același teren, cel mai important și cunoscut, va juca și Victor Hănescu. El va închide programul contra francezulul Gael Monfil, pe care l-ați văzut zilele trecute mai sănătos ca niciodată, dansând de mama focului pe aceeași arenă.

Tot de la ora 12.00, dar pe terenul numărul 8, va juca și Sorana Cîrstea. Ea o va întâlni pe canadianca Aleksandra Wozniak, o jucătoare venită din calificări. De asemenea, tot de la ora 12.00, pe terenul 14, Alexandra Cadanțu va juca împotriva olandezei Kiki Bertens.

În fine, pe terenul 16, pe la 3 după-amiaza, Horia Tecău și Jean Julien Rojer, favoriții 13, vor juca contra francezilor Adrian Mannarino și Benoit Paire.

AICI vedeți programul complet al zilei de azi de la Roland Garros.

Leave a Reply

Top