SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Cum poate urca Simona Halep pe locul 2 în lume după Wimbledon

Cum poate urca Simona Halep pe locul 2 în lume după Wimbledon

Simona Halep


Aflată în permanentă creștere în clasamentul WTA, unde se află acum pe locul 3, Simona Halep ar putea urca o nouă treaptă în ierarhia mondială la finalul turneului de la Wimbledon. Dar pentru aceasta va trebui să îndeplinească unele condiții.

Acum, pe locul secund în lume este chinezoaica Li Na. Fără să intru în matematică, vă spun doar că diferența dintre Simona și asiatică oferă posibilitatea ca jucătoarea noastră să o depășească lunea viitoare. Pentru aceasta, trebuie ca Simona să aibă un parcurs foarte bun, iar Li Na să se piardă pe parcurs.

AICI vedeți ce a declarat Annabel Croft despre jucătoarea noastră.

Există două posibilități pentru ca Simona să o depășească pe Li Na. Prima este următoarea: Li Na este eliminată cel mai târziu în sferturile de finală, iar Simona Halep ajunge în finală. Dacă ar fi eliminată în sferturi, chinezoaica ar avea 7.260 de puncte. Iar calificarea în finală a Simonei Halep ar duce-o pe Simona la un total de 7.305 puncte.

Dacă Li Na ar fi eliminată în semifinale, atunci singura posibilitate ca Simona Halep să devină noul număr doi mondial e ca românca să cucerească titlul pe iarba londoneză. În acest caz Li Na ar acumula 7.610 puncte, iar Simona Halep 8.005.

AICI vedeți ce povestește Simona Halep despre viața ei din afara terenului.

Dacă asiatica se califică în finală, atunci nu mai poate fi depășită de jucătoarea noastră. De asemenea, și dacă Li Na iese în turul trei, Simona are nevoie de finală pentru a o putea depăși în clasament.

Dar până acolo mai e cale lungă și trebuie luat totul pas cu pas. Vă reamintesc, Simona va juca azi, în turul secund, de la ora 13.30, contra ucrainencei Lesia Tsurenko. În direct la Digisport, evident.

8 thoughts on “Cum poate urca Simona Halep pe locul 2 în lume după Wimbledon

  1. Nici prima saptamana nu s-a incheiat si voi faceti calcule! Abia de luni incolo ne putem gandi si la asta! Mai e mult pana departe, e frumos sa visam, insa ar fi bine ca Simona sa nu fie la curent cu toate aceste calcule ca sa se poata concentra doar la joc!

  2. Dupa un meci cu mai multe greseli nefortate decat toate greselile lui Roger si Nadal facute impreuna de la inceputul turneului, Simona a reusit sa castige! Ceva s-a intamplat cu ea, ceva a deranjat-o sau a durut-o, poate o sa aflam pana la urma, dar a fost la polul opus fata de primul meci! Iar Tsurenko s-a trezit sa joace tenis exact la finalul meciului! O victorie e o victorie, poate pana la urmatorul meci se vor regla si acele probleme care au deranjat-o azi! Felicitari Simona si succes in continuare

Leave a Reply

Top