SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Ioana Ducu şi Ioana Roşca şi trofeele cucerite la Roland Garros, la dublu junioare

FOTO: Ioana Ducu şi Ioana Roşca şi trofeele cucerite la Roland Garros, la dublu junioare

Ioana Ducu si Ioana Rosca, noile campioana de junioare la Roland Garros


Prima finală cu români a zilei de azi s-a încheiat cu succes, aşa cum aţi putut citi AICI.

Ioana Ducu şi Ioana Roşca, aflate la primul turneu de Grand Slam ca partenere de dublu, au câştigat cu 6-1, 5-7, 11-9 finala de dublu a junioarelor de la Roland Garros, iar la final au pozat fericite cu trofeele cucerite. Conform Prosport.ro, ele au fot premiate şi de Simona Halep, care le-a oferit bilete la finala feminină a senioarelor, care va începe la ora 16.00.

La finalul meciului, cele două erau foarte bucuroase, aşa cum era şi normal. “E foarte bine că ne-am completat și ne-am înțeles. Nu prea mai avem loc de trofee, dar e munca noastră și ne facem loc. Sperăm că și Simona va avea același rezultat ca și noi. Suntem foarte mândre. Cred în Simona. Presiunea ar trebui să fie la Șarapova, că a bătut la Madrid. O să încep să joc la senioare și am încheiat foarte frumos junioratul“, a spus Ioana Ducu la Dolce Sport.

Loredana Roşca speră ca anul viitor să joace calificările la senioare la Roland Garros. “În super tie-break, când am revenit, a fost momentul cheie. A fost bine că ne-am ținut tare în tie-break. La anul sperăm să jucăm și noi calificări aici, la Roland Garros, la senioare. E un ajutor pentru noi să vedem românce cum joacă în turneele mari“, a afirmat ea.

Leave a Reply

Top