SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTOGALERIE: Horia Tecău și cele patru trofee cucerite de-a lungul timpului la s’Hertogenbosch

FOTOGALERIE: Horia Tecău și cele patru trofee cucerite de-a lungul timpului la s’Hertogenbosch

Horia Tecau si Jean Julien Rojer la Hertogenbosch


Horia Tecău a cucerit pentru a patra oară titlul la s’Herogenbosch, așa cum ați aflat AICI. În continuare vă propun să ne reamintim împreună de succesele sale pe iarba olandeză, succese obținute cu trei parteneri diferiți. Și, ca un lucru inedit, după cum veți constata, ultimele trei trofee, cele cucerite consecutiv, au fost obținute după finale câștigate cu același scor: 6-3, 7-6!

2014

Horia Tecau si Jean Julien Rojer alaturi de antrenorul lor si trofeele de la s'Hertogenbosch

Horia Tecău a făcut pereche cu olandezul Jean Julien Rojer. Cei doi au fost cap de serie numărul 1, în sferturi au trecut de perechea Florin Mergea/ Marin Draganja, iar în finală au învins cu scorul de 6-3, 7-6 cuplul Gonzales/ Scott Lipsky. Este titlul cu numărul 4 cucerit de Tecău și Rojer.

2013

Horia Tecău și Max Mirnyi si trofeele cucerite la Hertogenbosch

Horia Tecău a făcut pereche cu belarusul Max Mirnyi. Ei au fost favoriți 2 ai turneului, cucerind titlul fără să piardă vreun set. În finală, Tecău și Mirnyi au învins cu scorul de 6-3, 7-6 perechea Andre Begemann/ Martin Emmrich. Acesta a fost al doilea din cele trei titluri obținute de Horia alături de Max.

2012

Horia Tecau si Robert Lindstedt cu trofeele cucerite la s'Hertogenbosch 2012

Horia Tecău a participat tot alături de suedezul Robert Lindstedt. După ce cu un an înainte cei doi pierduseră finala în fața cuplului Daniele Bracciali/ Frantisek Cermak, care au câștigat super-tiebreak-ul cu 10-8. Dornici de revansă, Tecău și Lindstedt și-au confirmat statutul de principali favoriți, cucerind titlul fără să piardă nici un set. În finală, Horia și Robert au învins cu scorul de 6-3, 7-6 perechea Juan Sebastian Cabal/ Dimitri Tursunov. Era al doilea titlju cucerit de ei în acel sezon

2010

Horia Tecău şi Robert Lindstedt cu trofeul de la s'Hertogenbosch 2010

Horia Tecău abia începuse de câteva luni parteneriatul cu suedezul Robert Lindstedt. Cei doi mai cuceriseră un trofeu, la Casablanca, dar pe zgură, și veniseră în Olanda, evident, pentru a se antrena în vederea turneului de la Wimbledon. Horia și Robert au fost favoriți 4, iar în drumul lor spre titlu au eliminat în semifinale cuplul desemnat cap de serie numărul 2, Moodie/ Norman, pentru ca în finală să învingă cu scorul de 1-6, 7-5, 10-7 pe Lukas Dlouhy și Leander Paes, principalii favoriți.

Leave a Reply

Top