SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ion Țiriac despre Simona Halep: E o jucătoare specială. Are fluiditatea lui Federer

Ion Țiriac despre Simona Halep: E o jucătoare specială. Are fluiditatea lui Federer

ion tiriac tenis halep wta
Ion Tiriac la Roland Garros


Invitat la emisiunea ”După 20 de ani”, de la ProTV, Ion Țiriac a vorbit, evident, și despre Simona Halep.

Dacă în trecut o mai și critica, de data aceasta a avut cuvinte de laudă despre jucătoarea aflată acum pe locul 3 în lume. Pe care a asemănat-o cu unul dintre cei mai valoroși jucători din istoria tenisului, Roger Federer. ”Sharapova e o mare jucătoare, dar Halep e o jucătoare specială! Şi poţi să o compari cu fluiditatea lui Federer, cântă la pian şi se mişcă în teren, are o altă viziune a mingii. Poate să progreseze şi o să o facă! A ajuns de pe locul 80 pe 3. Pe mine nu mă interesează matematica, e important că poate să progreseze. Nu ai de unde să ştii cum o să fie la Wimbledon pentru ea, acolo se joacă pe iarbă”, a spus Țiriac.

Omul de afaceri a spus apoi ce reprezintă, în opinia lui, principalul câștig adus de Simona sportului românesc și românilor: ”Cel mai mare câștig al nostru, al poporului român este că ne indentificăm cu un megastar. Toată lumea era cu ochii pe ea şi e senzaţional. Eu sunt foarte mândru că la Roland Garros îmi fâlfâie steagul pentru că a ajuns în finală”, a mai spus Ţiriac.

CITEȘTE ȘI:  Ion Țiriac: „Simona Halep nu are nevoie de sfaturi. Un sportiv de talia ei știe exact ce face”

2 thoughts on “Ion Țiriac despre Simona Halep: E o jucătoare specială. Are fluiditatea lui Federer

  1. Tiriac am inteles ca s-ar oferi sa o managerieze pe Simona! Sa o lase in pace ca e ocupat cu “altele”. Ori esti cu ea de la inceput si o sprijini si o accepti chiar si cand mai face greseli, ori ia-ti mainile de pe ea ca are manager! Si inca unul bun de tot!

  2. Pe de alta parte Tiriac o compara cu Roger, iar pe Justine am auzit-o spunand cateva cuvinte despre Simona cum ca ii aduci aminte de ea! Ceea ce pe mine ma face extrem de mandra avand in vedere ca ii iubesc pe amandoi nespus, ca amandoi sunt jucatorii ei favoriti si ca stilurile lor sunt asemanatoare!

Leave a Reply

Top