SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros > Simona Halep după finala de la Roland Garros: «Am avut două săptămâni incredibile»

Simona Halep după finala de la Roland Garros: «Am avut două săptămâni incredibile»

Simona Halep cu trofeul cuvenit invinsei de la Roland Garros


La festivitatea de premiere ce a urmat finalei de la Roland Garros, în care a fost învinsă cu scorul de 6-4, 6-7, 6-4 de Maria Sharapova, Simona Halep a avut un discurs de mare jucătoare.

“E primul meu discurs de Grand Slam şi este un moment special pe care nu-l voi uita toată viaţa. Vreau să o felicit pe Maria, a meritat titlul. Îţi urez succes în viitor. Am avut două săptămâni incredibile, e un turneu incredibil şi sunt fericită că aţi venit şi m-aţi susţinut, vreau să le mulţumesc tuturor, românilor din tribune şi celor din România, vă mulţumesc din inimă că aţi fost alături de mine. Mulţumesc familiei, echipei mele, aţi făcut o treabă foarte bună. Vă mulţumesc pentru susţinere şi pentru ce aţi făcut în această săptămână. A fost prima mea finală de Grand Slam, sper să nu fie şi ultima. Părinţilor mei le mulţumesc, este prima mea finală de Grand Slam şi nici nu ştiu cum să mă exprim. Vă mulţumesc şi vă iubesc”, a declarat Halep, în limba engleză, la festivitatea de premiere.

2 thoughts on “Simona Halep după finala de la Roland Garros: «Am avut două săptămâni incredibile»

  1. Felicitari din inima Simona pentru aceasta partida si pentru tot turneul! Ai un tenis si o atitudine minunate. Ne aduci multa bucurie si emotie. Urmarim cu placere si admiratie fiecare partida si ne inchinam si noi impreuna cu tine la sfarsitul ei.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze !

Leave a Reply

Top