SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Simona Halep, oficial pe locul 3 în clasamentul mondial

Simona Halep, oficial pe locul 3 în clasamentul mondial

Simona Halep bucurie


Clasamentul WTA publicat ieri confirmă o nouă premieră în tenisul românesc stabilită de Simona Halep. Ea a urcat pe locul 3 în lume după finala jucată la Roland Garros.

Simona e, evindent, cea mai bine clasată jucătoare din România. E urmată de Sorana Cârstea, care a coborât două locuri și este pe 28, de Monica Niculescu, care a urcat 10 poziții, de pe 76 pe 66, de Irina Begu, care a urcat 8 locuri, până pe 81 și de Alexandra Cadanţu, care a coborât 4 poziții, până pe 85. În imediata apropiere a Top 100 se află Alexandra Duglheru, care a urcat 27 de locuri și e acum pe 106.

La dublu, Monica Niculescu a coborât de pe locul 33 pe 40. Ea e urmată de Raluca Olaru, care staționează pe 62 și de Irina Begu, care e pe 64.

4 thoughts on “Simona Halep, oficial pe locul 3 în clasamentul mondial

  1. bravo simona esti nr 1 dar am o rugaminte la tine te rog din tot sufletul nu lasa toti politruci sati foloseasca numele tau in politica faci cea mai mare prostie pina acum nu te pomenea nimeni tu singura impreuna cu fam tiai facut performanta astanu tea ajutat nici un politician iar acuma isi fac campanie pe spinarea ta te rog nu accepta acest lucru bafta in continuare

Leave a Reply

Top