SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep s-a retras în optimi la s’Hertogenbosch, acuzând dureri la umărul drept

Simona Halep s-a retras în optimi la s’Hertogenbosch, acuzând dureri la umărul drept

simona halep

Simona Halep


Simona Halep a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări în timpul meciului din optimile de finală de la s’Hertogenbosch.

În momentul retragerii, Simona Halep, care era deținătoarea titlului, câștigase primul set cu 7-5 în fața nemțoaicei Annika Beck, iar în setul secund scorul era de 3-2 în favoarea adversarei sale. Simona s-a retras din cauza unor dureri la umărul drept, dar ea a chemat de mai multe ori fizioterapeutul turneului pe teren. În primul set, ea a acuzat probleme la coloană, care probabil că au dat și naștere durerilor de la umăr.

Cert e că, deși în sinea noastră suntem poate dezamăgiți, e mai bină că jucătoarea noastră s-a retras fără să riște o agravare a accidentării. Să nu uităm că săptămâna viitoare începe turneul de la Wimbledon, acolo unde, așa cum ați aflat AICI, Simona Halep a fost desemnată favorită 3. Singura mea îngrijorare e că acesta e deja al patrulea turneu în șase luni în care Simona e nevoită să se retragă din cauza accidentărilor, după Dubai, Miami și Roma, iar acest lucru sper să nu se reflecteze negativ asupra imaginii ei în circuit, sau asupra viitoarelor contracte de sponsorizare pe care sunt sigur că le va semna în viitorul apropiat.

Multă sănătate, Simona, îți doresc și din acest colț de pagină.

3 thoughts on “Simona Halep s-a retras în optimi la s’Hertogenbosch, acuzând dureri la umărul drept

Leave a Reply

Top