SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > ȘTIRILE ZILEI, 17 iulie 2014: Andrei Pavel – Tamira Paszek cel mai nou cuplu de îndrăgostiți din lumea tenisului

ȘTIRILE ZILEI, 17 iulie 2014: Andrei Pavel – Tamira Paszek cel mai nou cuplu de îndrăgostiți din lumea tenisului

Andrei Pavel si Tamira Paszek


1. Andrei Pavel și Tamira Paszek formează cel mai nou cuplu din lumea tenisului. AICI aveți detalii despre surprinzătorul divorț prin care trece căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis.

2. Deținătorul trofeului, Fabio Fognini, a fost eliminat în turul secund la Hamburg de un jucător venit din calificări. AICI aflați detalii despre această nouă înfrângere a italianului căruia îi merge bine doar pe plan sentimental.

3. WTA se gândește să permită jucătoarelor din Top 10 să participe la mai multe turnee de International Level, cum e cel de la București. AICI aflați detalii.

4. Viktor Troicki va reveni în circuit săptămâna viitoare, când îi expiră suspendarea de un an primită în urma unui control antidoping. Ajuns pe locul 842, el a primit un wild card la Gstaad, iar AICI citiți detalii despre programul lui viitor.

5. Horia Tecău și Sorana Cîrstea și-au ales modelele de BMW pe care le vor conduce în acest an. AICI vedeți imagini foarte frumoase cu ei la o ședință foto.

11 thoughts on “ȘTIRILE ZILEI, 17 iulie 2014: Andrei Pavel – Tamira Paszek cel mai nou cuplu de îndrăgostiți din lumea tenisului

  1. am intrat in link . m-ai facut sa le fac si trafic si celor de la click . ideea e ca poate click inventeaza , ca nu ar fi prima stire falsa , pavel a fost cu toata gasca la mare si a avut sezlongul langa cel al tamirei si au facut astia niste poze , iar la final , cica pavel a declarat ca da este adevarat , dar este un text scris , de ce nu da audio sau video cand le-a spus pavel ca e adevarat ?

  2. daca ai vazut declaratia lui pavel scrisa acolo, si ar fi trebuit sa o vezi, e absurd sa crezi ca cineva poate inventa o asemenea declaratie, mai ales in zilele astea, cand oricine te poate da oricand in judecata… Iar in poza pe care banuiesc ca ai vazut-o tamira nu e doar in sezlongul alaturat ci il tine chiar pe dupa umeri sau de mijloc pe pavel. Dar esti liber sa crezi ce vrei pana la urma…

  3. Da, e adevarat, fiecare isi face viata asa cum crede de cuviinta, insa – daca e adevarat – nu ma pot opri sa ma gandesc ca acum 20 si ceva de ani, cand Andrei era la inceput de drum, un pusti necopt inca pt tenis si viata, a luat in casatorie o femeie cu 8 ani mai mare ca el., tocmai buna sa il ajute in cariera si viata personala, el abia acomodandu-se intr-o tara noua! Dupa atatia ani frumosi Andrei incepe sa antreneze – nu baieti, ci fete! – iar peste aproape 2 ani vezi ca se desparte de sotia cu 8 ani mai mare ca sa ia o pustoaica cu 17 ani mai mica! Si eleva lui, pe deasupra! Daca se cupla cu ….Putsinteva, Georges sau, nu stiu, sa zicem Vinci, zau daca ziceam ceva! Insa – daca e adevarat – tipa are un maaaaare aport in despartirea lui Andrei de sotia lui, avand in vedere ca toata ziua sunt impreuna! Acum pot sa gandesc absolut orice despre el, inclusiv faptul ca e posibil sa se fi dat si la Jankovic si de-aia nu a mai continuat colaborarea cu el sarboaica! Insa, da, ai dreptate si in celalalt caz, ca asta nu schimba valoarea lui ca jucator, iar in inima mea va ramane acelasi Andrei pentru care am vibrat de cate ori lovea reverul ala magnific si de cate ori ne scotea castigatori in Cupa Davis! Dar ceva din aura lui de erou a murit odata cu stirea asta! Si e mare pacat!

  4. Eu – ca femeie! – spun clar si raspicat: DACA intr-adevar este adevarat – ca mie inca nu imi vine pur si simplu sa cred!! – nu mai vreau sa aud in viata vietilor mele de Tamira Paszek!! Este exemplul negativ perfect in ceea ce priveste o p……a de femeie! Daca “iubirea” era asa mare trebuia frumos sa astepte sa divorteze Andrei si apoi sa anunte cu surle si trambite ca “se iubesc”! Zicea cineva ca noi nu putem sa judecam ci doar sa anuntam! Asa o fi ortodox, insa pentru mine austriaca nici nu mai merita sa-i pronunt numele si nu mai exista nici ca jucatoare nici ca femeie! Nu ca Andrei ar fi usa de biserica insa e o vorba cu cateaua…..cine o stie, stie ce vreau sa spun! Inca o data, pacat!

Leave a Reply

Top