SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Iată în ce hotel de 5 stele îşi va petrece vacanţa Simona Halep!

EXCLUSIV: Iată în ce hotel de 5 stele îşi va petrece vacanţa Simona Halep!

Complexul unde isi va face vacanta Simona Halep


Aşa cum probabil ştiţi, la începutul săptămânii, Simona Halep a declarat că după terminarea turneului de la Bucureşti, pe care l-a şi câştigat, aşa cum aţi citit AICI, va pleca într-o vacanţă secretă alături de familie. Doartenis.ro vă poate spune în exclusivitate unde se va relaxa campioana noastră începând chiar de luni, 14 iulie.

Locaţia secretă aleasă de Halep şi familia ei pentru o vacanţă de vis este un complex de 5 stele din staţiunea Kiris, aflată la 60 de kilometri de aeroportul din Antalya, în Turcia. De altfel dragostea Simonei pentru această ţară nu este nouă. Acum două luni, pe blogul WTA, întrebată care este locul preferat de vacanţă, a răspuns: „Am fost în Antalya în prima mea vacanţă, iar anul acesta voi merge din nou”.

Aşadar, azi, Simona Halep şi familia ei va merge chiar luni, cu charterul, în staţiunea Kiriş, aflată la şase kilometri de localitatea Kemer şi la 60 de kilometri de aeroportul din Antalya. Ea este invitata specială a unuia dintre cei mai importanţi oameni din industria turismului din Turcia, Mehmed Ersoy, patronul lanţului Voyage. Iar locaţia de cinci stele în care Simona Halep şi familia ei vor petrece o săptămână de neuitat este Hotelul Maxx Royal Kemer Resort & Spa (fost Kiris World).

Stabilimentul are cinci stele, este situat pe malul mării şi are o suprafaţă totală de 160.000 mp. Hotelul este format din trei clădiri de sapte etaje, două de 5 etaje şi una de trei etaje.

Aceleaşi surse mi-au dezvăluit că, la revenirea în ţară, Simona Halep va mai petrece câteva zile şi la Buşteni, localitate unde a primit titlul de cetăţean de onoare. Acolo va face şi ceva pregătire fizică, după care va reveni pe teren, la pregătirea sezonulu american, care pentru ea va începe la Cincinnati, aşa cum aţi aflat AICI.

Iată câteva imagini cu complexul spre care va pleca mâine Simona Halep.

Complexul unde isi va face vacanta Simona Halep
Complexul unde isi va face vacanta Simona Halep

5 thoughts on “EXCLUSIV: Iată în ce hotel de 5 stele îşi va petrece vacanţa Simona Halep!

Leave a Reply

Top