SUNTETI AICI
ACASA > Serena Williams > Finală între prietene la US Open: Serena Williams – Caroline Wozniacki

Finală între prietene la US Open: Serena Williams – Caroline Wozniacki

Serena Williams si Caroline Wozniacki in timpul vacantei de la Miami


Finala feminină din acest an de la US Open se va disputa între prietene: Serena Williams și Caroline Wozniacki.

Dacă Wozniacki a ajuns pentru prima dată după 5 ani în finală la US Open – atunci, în 2009, a fost învinsă de Kim Clijsters -, Serena Williams este campioana ultimelor două ediții – a cucerit în total 5 trofee la Flushing Meadows. În semifinale, Wozniacki a învins-o cu 7-6, 4-3 ret pe Shuai Peng, în vreme ce Serena a trecut cu scorul de 6-1, 6-3 de Ekaterina Makarova.

Va fi, cu siguranță, o finală deosebită. Pe de o parte pentru că Wozniacki va încerca să obțină primul trofeu de Grand Slam din carieră, iar pe de altă parte pentru că Serena și daneza sunt foarte bune prietene. Legătura dintre ele s-a întărit foarte mult în momentele grele prin care a trecut Wozniacki după despărțirea de Rory McIlroy. Atunci când, eliminată în primul tur la Roland Garros, Caroline a plecat la Miami pentru a-și repara inima frântă, iar Serena nu a stat pe gânduri și, pierzând surprinzător la Paris în turul doi, a luat primul avion pentru a fi alături de blonda cu origini poloneze.

AICI puteți vedea o imagini cu Serena Williams si Caroline Woznacki pe plaja la Miami, iar AICI le puteți vedea la un meci disputat de Miami Heat.

”Evident, Serena e o mare jucătoare. A cucerit atâtea titluri de Grand Slam… E o foarte bună prietenă a mea, desigur. La începtuul turneului chiar vorbeam și ne gândeam cum ar fi să jucăm finala una împotriva celeilalte. Va fi o partidă foarte frumoasă. E foarte greu de bătut, pentru că e în formă, dar eu îmi voi juca șansa până la capăt, pentru că am avut două meciuri foarte strânse în ultimele săptămâni”, a declarat Wozniacki.

Serena Williams conduce cu scorul general de 8-1 în meciurile cu Wozniacki, dar ultimele două meciuri, în Canada și la Cincinnati, au fost foarte strânse, americanca impunându-se în trei seturi.

Leave a Reply

Top