SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > Andreea Mitu s-a calificat în sferturile turneului de la Nantes și a stabilit un nou record personal

Andreea Mitu s-a calificat în sferturile turneului de la Nantes și a stabilit un nou record personal

Andreea Mitu tenis romania wta

TShirt-Factory.ro

Andreea Mitu
Andreea Mitu

Andreea Mitu are un final de an foarte bun. Ea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de 50.000 de dolari + H de la Nantes și, de luni, va ocupa cel mai bun loc din carieră.

În optimile de finală ale probei de simplu de la Nantes, Andreea Mitu a învins-o cu scorul de 3-6, 6-3, 6-3 pe britanica Johanna Konta. În sferturile de finală, Andreea va juca împotriva croatei Ana Konjuh. Indiferent de rezultat, de luni Andreea Mitu va ocupa cel mai bun loc al carierei. Ea va urca cel puțin pe poziția 122 în lume. O calificare în semifinale i-ar asigura măcar locul 120, o calificare în finală cel puțin locul 115, iar cucerirea titlului ar urca-o pe poziția 104.

(P) Dacă vreți să puteți urmări oricând și de oriunde meciurile sportivilor români, atunci aveți nevoie de o tabletă. Acum acestea au discounturi mari la Emag.

În proba de dublu, ambele românce au fost eliminate în semifinale. Andreea Mitu și Danka Kovinic au fost învinse cu 6-3, 7-5 de surorile Kichenok, favorite 2, iar Elena Bogdan și Nicole Melichar au fost învinse cu 7-5, 6-2 de Foretz și Hesse.

Leave a Reply

Top