SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > După victoria de la Linz, Raluca Olaru a urcat pe locul 53 la dublu, cel mai bun din carieră

După victoria de la Linz, Raluca Olaru a urcat pe locul 53 la dublu, cel mai bun din carieră

Raluca Olaru primeste trofeul de la Linz

Raluca Olaru primeste trofeul de la Linz
Raluca Olaru primeste cu trofeul de la Linz

Raluca Olaru și-a văzut eforturile răsplătite după victoria din proba de dublu de la Linz. Ea ocupă, de azi, cel mai bun loc din carieră: 53.

Victoria de la Linz i-a adus Ralucăi Olaru un salt de 11 locuri în clasamentul mondial, acolo unde ocupă acum poziția 53. Ea și-a egalat și cea mai bună poziție ocupată în clasamentul de simplu, acolo unde a fost pe acest loc în iulie 2009.

Monica Niculescu rămâne românca cel mai bine clasată la dublu, ea staționând pe 38. În Top 100 WTA la dublu se mai află Irina Begu, care a coborât trei poziții și e acum pe 60. Finalistă la Tianjin, Sorana Cîrstea a urcat 36 de locuri și e acum pe 137 în lume.

La simplu, Simona Halep se menține pe locul 3. Ea este urmată de Monica Niculescu, care a coborât două locuri și e acum pe 47, de Irina Begu, care staționează pe 61, și de Sorana Cîrstea, care a revenit în Top 100, urcând 8 poziții, până pe 93 în lume.

În Top 200 se mai află Alexandra Dulgheru, care a urcat două locuri, până pe 103, și Andreea Mitu, care staționează pe 136.În Top 300 mai avem alte 3 jucătoare: Alexandra Cadanțu, care a ieșit dintre primele 200 ale lumii, și ocupă acum poziția 205, cu 10 locuri mai jos decât săptămâna trecută. E urmată de Ana Bogdan, care a urcat 9 locuri, până pe 234 – cel mai bun loc al carierei – și de Patricia Țig, pe care semifinala de la Monterrey a adus-o, de asemenea, pe cel mai bun loc al carierei, ea ocupând acum poziția 255, cu 26 de locuri mai sus ca săptămâna trecută.

CITEȘTE ȘI:  Sorana Cîrstea a ieșit din Top 100 WTA. Mai avem trei fete între primele 100

Leave a Reply

Top