SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV Simona Halep îl are lângă ea şi pe antrenorul Daniel Dobre la Turneul Campioanelor

EXCLUSIV Simona Halep îl are lângă ea şi pe antrenorul Daniel Dobre la Turneul Campioanelor

Simona Halep selfie antrenori si kinetic
Simona Halep selfie antrenori si kinetic
Simona Halep alaturi de membrii echipei sale de la Singapore: antrenorii Wim Fissette si Daniel Dobre si kinetoterapeutii Marian Gheba si Teo Cercel

Uneori îmi pune Dumnezeu mâna în cap şi vreunul dintre prietenii mei şi ai site-ului ajung în cele mai fierbinţi locuri ale tenisului. Aşa s-a întâmplat la ultimele două ediţii ale turneului de la Roland Garros şi aşa se întâmplă şi acum, la Turneul Campioanelor de la Singapore. Spre bucuria tuturor, am multe informaţii de la faţa locului, pe care vi le voi destăinui în următoarele două sau trei ştiri. Evident, declaraţiile Simonei sunt date acolo, la Singapore.

Simona Halep are la Turneul Campioanelor şi un al doilea antrenor, pe lângă belgianul Wim Fissette. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuţi tehnicieni din ţară, Daniel Dobre, cel care a mai lucrat, de-a lungul timpului, şi cu Alexandra Dulgheru, dar şi cu multe alte nume importante ale tenisului românesc. Simona nu a ascuns motivul pentru care l-a adus şi pe Daniel Dobre la Singapore: „L-am invitat cu mare drag pentru că m-a ajutat iarna trecută când am stat acasă şi acasă am mai făcut cu dânsul antrenamente. Îmi inspiră încredere şi aşa am considerat eu că trebuie să fie, să-l invit să vină aici şi ma bucur că a acceptat”, a declarat Simona Halep.

În ceea ce priveşte adversarele de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a fost foarte mulţumită de grupa în care a căzut. Contrar părerilor din ţară, ea nu ar fi preferat-o pe Sharapova în dauna Serenei Williams. „Nu aş fi preferat alte adversare la primul meu Masters, că toate joacă bine… Trebuie doar să-mi văd de trèaba mea şi de jocul meu ca să joc ceea ce ştiu şi ceea ce pot în ziua respectivă”, a declarat Simona, care ştie că are o şansă şi în faţa Serenei Williams, fiind decisă să lupte pentru ea. “Cu Serena ce pot să zic, nu am mai jucat de anul trecut de la Cincinnati. O încercare foarte mare pentru mine, trebuie sa fac totul pe teren. Este oarecum o şansă acolo, o să muncesc pentru ea, o să văd, o să lupt pentru ea.”, a declarat Simona Halep despre viitoarea confruntare cu liderul mondial al fetelor.

Românca nu are complexe în faţa adversarelor şi nu se fereşte să dezvăluie dezavantajele pe care le are cu Williams, Bouchard şi Ivanovic: „toate lovesc mingea foarte puternic si sunt destul de înalte faţă de mine. Cu ele am mai jucat, am câştigat, am şi pierdut, sunt meciuri deschise în care am încrederea că pot să şi câştig. dar se poate întâmpla să şi pierd. Nu am niciun fel de gând negativ, de presiune, pentru că sunt prima dată la acest turneu şi încerc să iau frumosul de aici, de la turneul acesta”, a mai spus ea.



2 thoughts on “EXCLUSIV Simona Halep îl are lângă ea şi pe antrenorul Daniel Dobre la Turneul Campioanelor

Leave a Reply

Top