SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO si VIDEO Simona Halep a făcut la Singapore o ședință foto pentru WTA

FOTO si VIDEO Simona Halep a făcut la Singapore o ședință foto pentru WTA

Simona Halep in studiou la sedinta foto din Singapore

Simona Halep in studiou la sedinta foto din Singapore
Simona Halep in studiou la sedinta foto din Singapore

Simona Halep începe să simtă pe propria piele ce înseamnă Turneul Campioanelor. Ea e tratată ca o stea și are activități de stea: ședințe foto, întâlniri cu fanii, participări la meciri demonstrative.

Ieri, la Singapore, a fost o zi plină pentru Simona Halep. A treia jucătoare a lumii a participat mai întâi la o acțiune promoțională a gazdelor, alături de Eugenie Bouchard, în care a jucat tenis cu câțiva copii și cu ministrul culturii din Singapore, după care a participat la o ședință foto pentru WTA. Deja eram obișnuiți cu astfel de imagini, dar în ele apăreau jucătoare de orice altă naționalitate în afara româncelor. Acum, lucrurile s-au schimbat, pe bună dreptate, și a ajuns și Simona în acel studiou cu fundal verde, în care lovește mingea cu reverul, timp în care patru sau cinci aparate îi fotografiază fiecare mișcare. Imaginile vor fi folosite fie în campania Strong is Beautiful, fie în alte campanii pe care WTA le derulează sau le are în program.

Imaginea de mai sus e parte a unui filmuleț care a fost postat de WTA pe Instagram. Cunoștințele mele limitate de tehnică mă pun în imposibilitatea de a descoperi vreun embed, așa că dacă vreți să îl vedeți AICI e link-ul care vă duce spre el.

OFERTA ZILEI la Emag: Dacă tot e vorba de fotografii, iată aici un aparat foto digital Fujifilm care are o reducere de 50%. Acum costă 799 de lei.



Leave a Reply

Top