SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Irina Begu a pierdut finala turneului WTA de la Moscova

Irina Begu a pierdut finala turneului WTA de la Moscova

Irina Begu Moscova tenis wta

Irina Begu Moscova
Irina Begu

Irina Begu a fost învinsă în trei seturi în finala turneului Premier WTA de la Moscova, dar în ciuda înfrângerii a lăsat amintirea unei săptămâni foarte reuşite.

În finala turneului WTA de la Moscova, Irina Begu a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-1, de sportiva rusă Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 6. Partida a durat două ore şi 29 de minute. Cu punctele primite pentru calificarea în finală, Irna va urca pe locul 42 în clasamentul mondial. Ea ocupa poziţşia 61 la începutul acestui turneu. Anul trecut, titlul la Moscova a fost obţinut de Simona Halep.

Participarea în finala de simplu de la Moscova este cea mai importantă performanţă din cariera Irinei Begu. Românca a câştigat în 2014 două titluri la dublu, la Seul (turneu cu premii de 500.000 de dolari) şi la Rio de Janeiro (turneu cu premii de 250.000 de dolari). Ea s-a mai impus la dublu la Hobart în 2012 (turneu cu premii de 220.000 de dolari) şi la ‘s-Hertogenbosch în 2013 (turneu cu premii de 235.000 de dolari).

Irina-Camelia Begu are în palmares un singur titlu de simplu WTA, cel obţinut la Taşkent, în 2012 (turneu cu premii de 220.000 de dolari).4 thoughts on “Irina Begu a pierdut finala turneului WTA de la Moscova

  1. Irina a jucat f bine, dar rusoaica a fost un pic mai puternica. Capul sus Irina, o super performanța, tine-o tot asa!!!

  2. capu sus ai urcat locuri bune in clasament ai jucat semifinala asta e important mai ai ocazii sa joci si alte finale unde o sa reusesti

  3. de acord! dar să n-o ţină chiar aşa, ci ceva mai bine. mă refer la momentele de după ghemul dramatic cu care Pavliucenkova a făcut 2-0. atunci a cedat psihic, pt. că fizic mai putea. dacă învaţă să depăşească punctele astea critice ajunge în top – tehnic are (aproape) tot ce-i trebuie. dacă nu, rămâne în zona asta, la mijlocul sutei. ceea ce nu e neapărat o dramă, dar noi vrem mai mult. şi, desigur, că şi ea vrea.

Leave a Reply

Top