SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Edina Gallovits-Hall > Edina Gallovits s-a calificat în semifinale la Captiva Island și va urca pe locul 522

Edina Gallovits s-a calificat în semifinale la Captiva Island și va urca pe locul 522

Edina Gallovits

Edina Gallovits
Edina Gallovits

Edina Gallovits merge fără greșeală la turneu ITF de 50.000 de dolari de la Captiva Island. Ea s-a calificat în semifinale, urmând să ocupe cel puțin locul 522 în lume.

În sferturile de finală ale turneului de la Captiva Island, dotat cu premii în valoare de 50.000 de dolari, Edina Gallovits a învins-o cu scorul de 4-6, 6-2, 6-4 pe americanca Louisa Chirico. În semifinale, Edina va juca împotriva americancei Jennifer Brady. Indiferent de ce va face în semifinale, jucătoarea noastră și-a asigurat un salt de 222 de locuri în clasamentul mondial, având asigurată, de luni, poziția 522 în lume. Dacă va juca finala, va urca pe 437, iar dacă va cuceri titlul va ajunge pe 360!

(P) Acum e momentul să profitați de reducerile la articolele dedicate tenisului de pe Comodo.ro. AICI le vedeți pe toate și aveți de unde alege, de la încălțăminte la echipamente.

(P) Dacă sunteți în căutarea unui aparat de fotografiat, AICI le vedeți pe cele care au cele mai mari discount-uri pe Emag. Unele sunt reduse și cu 9 milioane…Tenis Axyall

Leave a Reply

Top