SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 7 noiembrie 2014: Juan Martin del Potro se antrenează în regim normal

POZA ZILEI, 7 noiembrie 2014: Juan Martin del Potro se antrenează în regim normal

Juan Martin del Potro la antrenament

Juan Martin del Potro la antrenament
Juan Martin del Potro la antrenamentOperat la finele lunii martie la încheietura mâinii stângi, argentinianul Juan Martin del Potro pregătește liniștit și conform graficului revenirea în circuit, prevăzută a avea loc, evident, în luna ianuarie, odată cu startul noului sezon.

Mai sus îl vedeți pe Juan Martin de Potro lovind mingea cu două mâini, semn că totul merge foarte bine. Mă bucur foarte mult pentru el și sper să reușească să revină la cel mai înalt nivel, pentru că este unul dintre cei mai mari luptători din circuit.

(P) Acum e momentul să profitați de reducerile la articolele dedicate tenisului de pe Comodo.ro. AICI le vedeți pe toate și aveți de unde alege, de la încălțăminte la echipamente.

(P) Dacă sunteți în căutarea unui aparat de fotografiat, AICI le vedeți pe cele care au cele mai mari discount-uri pe Emag. Unele sunt reduse și cu 9 milioane…

(P) Dacă doriți să cumpărați un tricou identic cu cele purtate de Del Potro in circuit, AICI aveți ocazia să vedeți două astfel de modele.

Tenis Axyall

Leave a Reply

Top