SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > Simona Halep abia aşteaptă meciurile de Fed Cup: “Este frumos să jucăm pentru România”

Simona Halep abia aşteaptă meciurile de Fed Cup: “Este frumos să jucăm pentru România”

simona halep fed cup tenis

simona halep fed cup tenis
Simona Halep la interviul pentru Dolce Sport

Simona Halep şi Monica Niculescu au filmat, ieri un promo pentru Dolce Sport, care va fi difuzat pe acest post înaintea întâlnirii din Grupa Mondială II, România – Spania, care va avea loc în perioada 7-8 februarie 2015.

Cum tot au mers cu reporter şi cameră la Centrul Naţional de Tenis, acolo unde se pregătesc fetele noastre, cei de la Dolce au făcut şi un reportaj cu ele. Din păcate, Irina Begu nu avea antrenament la ora filmării, aşa că doar Simona Halep, Monica Niculescu şi căpitanul nejucător Alina Tecşor au fost prezente.

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, a recunoscut că abia aşteaptă meciul cu Spania, care va avea loc la Galaţi, în zilele de 7 şi 8 februarie. “Abia astept sa jucam. La echipa mereu este frumos sa jucam pentru Romania. Speram sa facem un rezultat bun si sa castigam partida, insa va fi foarte greu pentru ca jucatoarele din Spania sunt destul de dificile”, a declarat Simona Halep.

La rândul ei, Monica Niculescu a spus: “va promitem ca vom da tot ce putem. Meciul nu va fi usor, vom juca impotriva Spaniei, o tara foarte puternica care a facut finala candva la Fed Cup, deci meciul nu va fi uşor”.

AICI vedeţi materialul de pe Dolce Sport.

Leave a Reply

Top