SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > TERENUL FANILOR, la serviciu Florin: Excelent final de an 2014 pentru Alexandra Dulgheru

TERENUL FANILOR, la serviciu Florin: Excelent final de an 2014 pentru Alexandra Dulgheru

alexandra dulgheru dubai itf tenis

alexandra dulgheru dubai itf tenis
Alexandra Dulgheru

În Terenul Fanilor, Florin Ghidirmic își continuă retrospectiva anului 2014 pentru jucătoarele noastre. Azi, el scrie despre una dintre cele mai talentate, dar și ghinioniste jucătoare din România: Alexandra Dulgheru. Pe strada căreia se pare că a ieșit soarele, la fel ca azi în București. Să sperăm că întreg anul 2015 va fi la fel de luminos pentru ea ca finalul se sezon 2014.

”Chiar la ultima competitie la care a participat in anul acesta, Alexandra a reusit o buna comportare, victorie la turneul de 75k de la Dubai, care a urcat-o de pe locul 104 pana pe 83. A fost tot ce si-a dorit, reintrarea in prima suta de jucatoare, cu victorii frumoase la Vitalia Diatchenko in semifinala si Kimiko Date Krumm in finala, victorii clare, cu joc foarte sigur. Intregul an a fost presarat cu rezultate contradictorii, cu 3 retrageri la Florianopolis si Campinas (un turneu dupa altul) si mai apoi la Istanbul, care ne puneau pe ganduri, cunoscute fiind problemele sale fizice. In cele din urma Alexandra si-a gasit ritmul, a scapat de necazuri si si-a demonstrat valoarea.

Daca ne uitam pe clasamentul WTA, la mai putin de 100 de puncte, pe locul 70 si 71 se afla Vitalia si Johanna Larsson (invinsa sa de la Marseille), asa ca o prima borna care se poate atinge ar fi acest loc 70. La Marseille , dupa Roland Garros, unde nu a intrat pe tabloul principal, Alexandra a reusit sa castige trofeul si sa adauge astfel un mare plus de incredere.

In anul care se incheie ea a reusit 35 de victorii din 58 de meciuri si cu siguranta ca numarul de meciuri care le va juca in 2015 va fi considerabil mai mare.

In aceste zile de pregatire a noului an, Alexandra se afla la Academia Masia de la Valencia, unde fostul jucator Gonzalo Lopez este coordonator si se ocupa de pregatirea romancei.

Nu pot sa nu amintesc si faptul ca la US Open a trecut in turul 2 si apoi a reusit sa castige primul set in fata Mariei Sharapova, ceea ce la acel moment a fost chiar o performanta. Asa o dorim pe Alexandra in anul viitor, increzatoare si perseverenta in a urca in clasament si reintrarea in top 50 cat mai repede.

Sa-i dorim Sarbatori Fericite si un an nou plin de bucurii!”Miniprix.ro

One thought on “TERENUL FANILOR, la serviciu Florin: Excelent final de an 2014 pentru Alexandra Dulgheru

  1. dacă legat de Sorana nu mă mai încumet să dau niciun pronostic (îmi rămâne doar speranţa de fan), pe Alexandra (sănătoasă tot anul şi cu o pregătire perfectă în perioada asta) o văd cu certitudine în primele 30 până la sfârşitul lui 2015 – şi asta ca un obiectiv minimal. este incredibil ce mental (voinţă + putere de a reveni) are.

Leave a Reply

Top