SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > FOTO Tricourile Halepeno fac senzație la Australian Open

FOTO Tricourile Halepeno fac senzație la Australian Open

tricou halepeno australian open halep

tricou halepeno australian open halep
Tricourile Halepeno la Australian open

Simona Halep devine din ce în ce mai cunoscută. Și cum orice vedetă a sportului are și o poreclă, și ea a primit, anul trecut, una: Halepeno.

Cel care a inventat acest cuvânt a fost, anul trecut, Brad Gilbert, fostul tenismen, acum comentator, care a ajuns la acest joc de cuvinte făcând o combinatie intre ardeiul iute picant “Jalapeno” si numele de familie al sportivei noastre, al cărui joc e la fel de ”picant” pentru adversare.

Ei bine, dând dovadă de inventivitate și de originalitate, echipa Simonei a purtat la meciul de azi, câștigat în fața americancei Bethanie Mattek Sands, tricouri albe pe care erau imprimați trei ardei iuți în culorile tricolorului, iar peste ei scria Halepeno. O idee foarte bună și foarte bine pusă în practică. Sper să iasă și pe piață aceste tricouri, să nu fie doar pentru ”uz intern”, pentru că se combină foarte bine mândria națională cu mândria de a fi fan Halep și a-ți arăta susținerea față de ea.

tricou halepeno australian open halep
Victor Ionița si restul echipei Simonei, cu tricourile Halepeno
tricou halepeno australian open halep
Preparatorul fizic al Simonei, Teo Cercel, cu tricoul Halepeno, la antrenamentul romanceiOne thought on “FOTO Tricourile Halepeno fac senzație la Australian Open

Leave a Reply

Top