SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 9 ianuarie 2015: Juan Martin del Potro se antrenează deja la Sydney, turneul revenirii sale în circuitul ATP

POZA ZILEI, 9 ianuarie 2015: Juan Martin del Potro se antrenează deja la Sydney, turneul revenirii sale în circuitul ATP

Juan martin del potro sydney

Juan martin del potro sydney
Del Potro la antrenament in Sydney

Argentinianul Juan Martin del Porto nu este nu unul dintre tenismenii mei preferați, ci unul dintre sportivii mei favoriți. Pentru că este un adevărat luptător.

Argentinianul Juan Martin del Potro a fost mai greu încercat de soartă de-a lungul timpului decât marea majoritate a tenismenilor din circuitul profesionist. Accidentat când la o mână, când la alta, cu dureri de spate, cu accidentări la genunchi, el a avut de fiecare dată puterea să revină în circuitul profesionist. Așa o face și acum, la Sydney, turneu la care revine după o absență din circuit de aproape un an. De altfel, el s-a operat la încheietura mâinii stângi pe 24 martie anul trecut. De atunci, a urmat pașii prevăzuți în pregătire, a strâns din dinți și iată-l revenind la un turneu. O face la Sydney, acolo unde e deținătorul trofeului.

Teoretic, Del Potro ar fi trebuit să joace și la Brisbane, dar el s-a retras din cauza durerilor pe care le resimțea la încheietura mâinii stângi. În ceea ce privește obiectivul lui la Sydney, Del Potro spune că în această fază a recuperării și revenirii, nu îl interesează decât să joace, rezultatul și clasamentul fiind nefiind importante.

Juan martin del potro sydney
Juan Martin del Potro la sosirea in SydneyLeave a Reply

Top