SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep a aflat ora la care va juca miercuri, în turul secund la Australian Open

Simona Halep a aflat ora la care va juca miercuri, în turul secund la Australian Open

simona halep romania australian open

simona halep romania australian open
Simona Halep la Australian Open

Organizatorii Australian Open au publicat deja ordinea de joc de miercuri de pe primele două Arene, Rod Laver Arena și Margaret Court Arena. Pe primul va juca și Simona Halep, așa că deja am putut afla ora la care va juca a treia favorită a primului turneu de Grand Slam.

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, va juca contra australiencei Jarmila Gajdosova în închiderea programului zilei de miercuri de pe Rod Laver Arena, adică după ora 12.00, ora României. Evident, partida va fi transmisă în direct la Eurosport.

AICI vedeți programarea meciurilor de la primele două terenuri de la Melbourne pentru miercuri, cu majoritatea numelor mari la start.

În câteva ore se va stabili și ordinea de joc a meciurilor de pe celelalte terenuri, atunci urmând să aflăm și ora și terenul pe care va juca Irina Begu contra cehoaicei Siniakova.5 thoughts on “Simona Halep a aflat ora la care va juca miercuri, în turul secund la Australian Open

Leave a Reply

Top