SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur la Australian Open

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur la Australian Open

sorana cirstea tenis romania tennis

sorana cirstea tenis romania tennis
Sorana Cirstea

Sorana Cîrstea nu a rezistat decât 67 de minute în primul ei meci al sezonului, părăsind Australian Open după primul meci.

În primul tur al Australian Open, Sorana Cîrstea a fost învinsă cu scorul de 7-5, 6-0 de rusoaica Alexandra Panova, o jucătoare venită din calificări şi clasată pe locul 150 în lume. Pentru Sorana, acesta a fost primul meci din sezon, ea încercând să se recupereze în SUA după o accidentare la umăr. Din păcate, se pare că procesul de recuperare nu a fost încheiat, aşa cum de altfel vă şi spuneam acum câteva zile.

Nu îmi rămâne decât să sper că ea se va reface în timp util pentru turneele WTA din februarie.



11 thoughts on “Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur la Australian Open

  1. @ Andreea: cu voia ta, sar peste cronicuţă şi sunt sigur că înţelegi de ce. am prins doar setul 2, aşa că îţi dai seama. asta e! mergem mai departe. noi suntem aici, nu plecăm nicăieri (în tribune, dacă o binevoi să vină anul ăsta; în rest la tv/monitoare) şi o aşteptăm…

  2. In cateva cuvinte:
    Cuvantul de ordine azi la Roger a fost “Pe aici nu se trece!” A aparat fileul ala atat de bine si cu o precizia si viteza demne de un jucator de 25 de ani!
    A facut naveta linia de fund – fileu de 43 de ori, a castigat 30 dintre ele, probabil ca un cadou facut lui Edberg cu ocazia zilei lui de nastere!
    A avut cateva lovituri magistrale, desprinse parca din vremuri de glorie, dar a avut si cateva mici scapari, mai mult din cauza relaxarii si a apropierii victoriei decat din cauza de tehnica.
    Nu a transpirat aproape deloc, desi pe Lu curgeau apele si a fost ft linistit si calm de la inceput pana la final, poate cu exceptia finalului de meci cand a mai avut si unele greseli.
    Tot meciul nu prea i-a intrat dreapta, reverul a functionat insa perfect aproape si serviciul la fel
    Insa revin si subliniez ca ce a frapat a fost siguranta de la fileu! A fost de netrecut pur si simplu, nu a putut fi depasit!
    Ce nu mi-a placut a fost faptul ca a convertit prea putine mingi de break! Adica 4 din 14 mi se pare mult prea putin!
    Una peste alta a fost un meci bun pentru un prim tur, e bine ca a fost si putin testat in setul 3, nu a obosit prea tare (se putea si mai putin cu mai multa concentrare), asteptam urmatorul meci cu Bollelli.
    Si ca o ultima observatie: cand a aparut prima data pe FB echipamentul lui am zis ca o sa fie ca un papagal in culoarea asta, insa….E MORTAL! Si nu e papagal, adica am vazut altii in culori mult mai tipatoare decat el, combinatii nebune de-a dreptul.
    De echipamentul lui Roger pot sa zic atat :”La soare te puteai uita, dar la el ba!”

Leave a Reply

Top