SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Vasile Antonescu este în finala turneului ITF de la Kish (Iran)

Vasile Antonescu este în finala turneului ITF de la Kish (Iran)

vasile antonescu tenis romania itf

vasile antonescu tenis romania itf
Vasile Antonescu (foto: tenisaxyall.ro)

Vasile Antonescu a început anul foarte bine. S-a calificat în a doua finală a unui turneu ITF de 10.000 de dolari.

Marile ascensiuni din tenis încep întotdeauna cu pașii mici și absolut necesari ai turneelor de 10.000 de dolari. Vasile Antonescu, un jucător de 24 de ani, clasat pe locul 622, pare decis ca acesta să fie anul lansării spre vârf. Și a început foarte bine, căci s-a calificat în finala turneului de la Kish. În semifinale, Antonescu l-a învins cu scorul de 6-3, 4-6, 6-1 pe ucraineanul Vadim Aleckseenko, cap de serie numărul 6.

În finală, Antonescu, al cincilea favorit al competiției, va juca împotriva francezului Alexis Musialek, al doilea favorit.

Pentru Vasile Antonescu aceasta e a doua finală pe care o joacă în Iran, acolo unde, acum două săptămâni, tot la Kish, a fost învins în ultimul act de un spaniol8 thoughts on “Vasile Antonescu este în finala turneului ITF de la Kish (Iran)

  1. păi eu zic că doar prima cifră (622) e (să zicem) incorectă (e de săptămâna asta, nu de mâine), fiind luată din clasamentul oficial (unde, într-adevăr, n-avea adunate punctele de săptămână trecută) – a doua (558) e corectă (adică nu mai urcă), fiind luată din clasamentul live. nu?

  2. punctele pt turneele Futures se adauga 1 sapt. mai tarziu decat punctele pt Challenger-uri , ATP-uri , Grand Slam-uri . Deci el maine va fi pe 558 iar tot maine , in clasamentul Live i se vor adauga cele 10 pct. de sapt. asta (care vor aparea in clasamentul oficial pe 9 februarie) . :p

Leave a Reply

Top