SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Vasile Antonescu s-a calificat în semifinale la Kish

Vasile Antonescu s-a calificat în semifinale la Kish

vasile antonescu tenis romania itf

vasile antonescu tenis romania itf
Vasile Antonescu (foto: tenisaxyall.ro)

Vasile Antonescu s-a calificat în semifinalele turneului ITF de la Kish (Iran), competiție dotată cu premii totale de 10.000 de dolari.

În sferturile de finală ale turneului ITF de la Kish, Vasile Antonescu l-a învins cu scorul de 5-7, 7-5, 2-0, ret. pe principalul favorit al competiției, francezul Martin Vaisse. În semifinale, Antonescu, care este cap de serie numărul 4, va juca împotriva celui de-al cincilea favorit, ucraineanul Vadim Alekseenko.4 thoughts on “Vasile Antonescu s-a calificat în semifinale la Kish

  1. Si acum e in finala (a 2-a consecutiva 🙂 ) . Punct cu punct se aduna . Bravo.

    @ Dragoş Marinescu : Eu l-am si vazut (anul trecut) chiar pe Digi in 2 meciuri (o finala cu Crivoi) iar jocul pe zgura e(ra) de top 200. Serviciul nu era prea bun si conditia fizica, dar banuiesc ca e mai bine acum.

    Las-o naibii de varsta :p. Mie mi-ar conveni si dac-ar rasari un *Estrella Burgos din Romanica, numai sa fie (*de care probabil stii ca a intrat in Top 100 la 33 ani) ;).

  2. nu, nu ştiam (burgos) …mi-ai zis tu şi apoi am cercetat…tare! altfel n-am dat cu paru’ 🙂 , doar am menţionat vârsta lui Antonescu…sigur că estrelli din ăştia n-apar în fiecare zi, dar pt. Victor, deocamdată ar fi mişto să progreseze constant. oricum, e demn de toată admiraţia că la vârsta asta munceşte la 10 k-uri şi la mama dracu’ [a se citi admiraţia în postarea mea: “ce departe ajuns (geografic)”, nicidecum ironia]

Leave a Reply

Top