SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > Eugenie Bouchard l-a angajat ca antrenor pe cel care a dus-o pe Azarenka pe locul 1 în lume

Eugenie Bouchard l-a angajat ca antrenor pe cel care a dus-o pe Azarenka pe locul 1 în lume

eugenie bouchard hopman cup perth

eugenie bouchard hopman cup perth
Un selfie nu strica niciodata...

Canadianca Eugenie Bouchard se pare că nu mai e de capul ei prin circuit. Ea și-a găsit, în sfârșit, un antrenor: pe francezul Sam Sumyk.

În vârstă de 47 de ani, acesta a pregătit-o până la Australian Open pe Victoria Azarenka, pe care a antrenat-o, de altfel, 5 ani. Au început colaborarea când Azarenka era pe locul 7 în lume și avea 21 de ani. Doi ani mai târziu, belarusa devenea lider mondial și cucerea primul titlu de Grand Slam, în 2012. Acum, el se va afla în mijlocul unui conflict de interese, pentru că soția lui, fosta jucătoare de tenis Meilen Tu, se ocupă de manageriatul Victoriei Azarenka din partea Lagardere, firma de impresariat care o are sub contract pe belarusă. Și Bouchard a fost sub contract cu ei până în octombrie anul trecut. Acum, ea a semnat cu IMG.

Coincidență sau nu, acum Bouchard are tot 21 de ani și e pe locul 7 în lume. Primul turneu la care va colabora în mod oficial cu Sumyk va fi cel de la Antwerp.

sam sumyk antrenor azarenka bouchard
Sam Sumyk15 thoughts on “Eugenie Bouchard l-a angajat ca antrenor pe cel care a dus-o pe Azarenka pe locul 1 în lume

  1. Am citit undeva niște comentarii foarte răutăcioase la adresa lui Genie. Noi suntem, nu știu cum să vă zic, DECENȚI, în comparație cu ce scriau respectivii acolo. Și nu ne trebuie decât un ac, cred. Iar pentru Simona, că la ea cred că ne stă gândul, un antrenor ca lumea… 🙂

Leave a Reply

Top