SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > FOTO Simona Halep, la primul antrenament cu echipa de Fed Cup, la Galați

FOTO Simona Halep, la primul antrenament cu echipa de Fed Cup, la Galați

simona halep galati fed cup

simona halep galati fed cup
Simona Halep, la primul antrenament desfasurat la Galati

Simona Halep a ajuns azi la Galați, acolo unde, sâmbătă și duminică, va juca în echipa de Fed Cup a României.

Simona Halep a efectuat azi primul antrenament pe suprafața amenajată pe Patinoarul din Galați, acolo unde în week-end România va juca în Grupa Mondială 2, contra Spaniei.

AICI o vedeți pe Simona sosind în orașul de la malul Dunării, alături de antrenorul Victor Ioniță.

Și, chiar dacă nimeni nu spune nimic, acesta e un lucru cu care eu nu sunt de acord, sosirea pe rând a jucătoarelor noastre la Galați. Și aș vrea să fiu bine înțeles, nu e un reproș la adresa Irinei sau Simonei – niciodată nu voi avea dreptul să le critic, pentru că ceea ce fac ele și celelalte sportive pentru România este un lucru unic. Dar am dreptul să îmi spun părerea și, eventual, să dau sfaturi, pentru că sunt om și pentru că iubesc sportul.

Numai că trebuie spus că, nu numai ca principiu, dar și din punct de vedere sportiv e bine ca, atunci când faci parte dintr-o echipă, să intri în programul echipei din prima clipă. Simona și Irina au sosit cu o zi după restul lotului la Galați, la fel ca și Muguruza, pentru că au avut nevoie de o zi în plus de refacere pentru că au jucat mai mult la Australian Open. Sunt de acord cu asta, dar cred că se puteau reface la fel de bine și alături de coechipiere. Pentru că asta înseamnă o echipă, asta înseamnă spiritul de echipă. Înseamnă să petreci timp împreună cu cel alături de care lupți, să ieși la restaurant, să fii alături de el când îi este bine sau când îi este greu… Altfel, sunt doar niște jucătoare valoroase, adunate laolaltă pentru câteva zile…Leave a Reply

Top