SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > POZA ZILEI, 19 februarie 2015: Simona Halep, felicitată de Dan Petrescu, la Dubai

POZA ZILEI, 19 februarie 2015: Simona Halep, felicitată de Dan Petrescu, la Dubai

simona halep dan petrescu dubai

simona halep dan petrescu dubai
Simona Halep, alaturi de Dan Petrescu si fetita lui, Jennifer, la Dubai

După victoria obținută în fața Țvetanei Pironkova, în optimile de finală ale turneului WTA de la Dubai, Simona Halep a avut parte de o surpriză la vestiare. Ea a fost felicitată de un fost mare fotbalist român.

La ieșirea de la vestiare, după meciul câștigat în fața Țvetanei Pironkova, la Dubai, Simona Halep, principala favorită a turneului, a avut surpriza de a se întâlni cu unul dintre foștii mari fotbaliști români: Dan Petrescu. De fapt, acesta a venit special, împreună cu fetița lui, Jennifer Anne Marie, pentru a o felicita pe Simona și, evident, pentru a-i cere un autograf. Dan Petrescu și Simona Halep se cunosc din 2013, făcând cunoștință în avionul care îi ducea pe amândoi spre Moscova, acolo unde fostul fotbalist o antrena pe Dinamo, iar tenismena se pregătea să câștige al cincilea trofeu al carierei.

Evident, cei trei au făcut și o poză împreună, dar au și stat câteva minute de vorbă, Simona fiind o cunoscătoare a fotbalului – și practicantă de mică – iar Dan Petrescu fiind unul dintre cei mai buni tenismeni dintre fotbaliștii generației sale. De asemenea, Simona i-a dat și câteva sfaturi lui Jennifer (7 ani), care practică tenisul de aproape un an și, evident, o are ca model.CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 10 noiembrie 2013: Roger Federer s-a calificat dramatic în semifinale la Turneul Campionilor

Leave a Reply

Top