SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a revenit în România: «E prima dată când mă accidentez la coaste»

Simona Halep a revenit în România: «E prima dată când mă accidentez la coaste»

Simona halep romania otopeni tenis

Simona halep romania otopeni tenis
Simona Halep la revenirea in Romania

Simona Halep a revenit în ţară după superbul succes de la Dubai, dar şi după o scurtă vizită pentru Doha, acolo unde a susţinut o conferinţă de presă.

Aşteptată de câţiva ziarişti la aeroport, Simona a vorbit despre experienţa de la Dubai, despre accidentare şi despre plimbarea cu cămila prin deşert: “Nu pot spune cât de gravă e accidentarea, pentru că este diferită de tot ce am avut până acum. Nu m-am mai accidentat până acum la coastă, probabil că va trebui să mă odihnesc şi va trece. Cu siguranţă voi juca la Indian Wells“, a declarat Simona Halep.

Ea a spus că dacă anul acesta a ratat participarea la Doha, la anul cu siguranţă va fi acolo. “Am fost foarte tristă că nu am putut juca la Doha. Cu siguranţă voi merge să joc acolo anul viitor, că e primul turneu dintre cele două”, a mai spus Simona. Ea a mai spus nu a primit trofeul cucerit la Dubai: “Trofeul a rămas la Dubai, e doar pentru festivitatea de premiere. Era foarte greu, avea vreo 5 kilograme“, a explicat Halep.

Întrebată şi de plimbarea cu cămila, Simona a recunoscut că la ânceput i-a fost teamă, dar odată intrată în pielea personajului s-a simţit foarte bine.



Leave a Reply

Top