SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep după calificarea în sferturi la Dubai: “Cu un astfel de sprijin din tribună, nu pot pierde”

Simona Halep după calificarea în sferturi la Dubai: “Cu un astfel de sprijin din tribună, nu pot pierde”

simona halep dubai tenis wta

simona halep dubai tenis wta
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat azi în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, acolo unde va juca împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, cea care a şi eliminat-o în sferturile de finală de la Australian Open.

Avertizată deja de forţa rusoaicei, Simona a declarat referitor la meciul care va avea loc joi: “Makarova joacă foarte bine, la Australian Open m-a învins, însă atunci nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Dar am şansa mea mâine, voi lupta să câştig. Mă aştept la un meci greu“, a declarat Halep.

Şi în meciul câştigat cu 6-4, 6-3 în faţa Pironkovei, Simona a avut alături fanii români. “Mă simt foarte bine, sunt prima oară în sferturi aici. Dacă am astfel de sprijin din tribună, nu am cum să pierd. Aş putea vorbi şi în română la câţi români sunt aici“, a menţionat Halep.One thought on “Simona Halep după calificarea în sferturi la Dubai: “Cu un astfel de sprijin din tribună, nu pot pierde”

Leave a Reply

Top