SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha!

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha!

simona halep romania wta tenis

simona halep romania wta tenis
Simona Halep

Simona Halep a făcut, din păcate, ceea ce era de așteptat să facă după ce a cucerit titlul la Dubai: s-a retras de la Doha.

Desemnată a doua favorită a turneului de la Doha, campioana de ieri de la Dubai, Simona Halep a anunțat că nu va putea juca la Doha, competiție la care a cucerit titlul anul trecut.

Din păcate, deja a devenit o obișnuință pentru Simona să se retragă la turneul imediat următor unui mare succes. Ea va participa, însă, la activitățile promoționale la care a acceptat să fie prezentă încă înainte de startul turneului. Conform regulilor WTA, jucătorii și jucătoarele care sunt capi de serie la un turneu, sunt anunțate din timp, pe e-mail, de activitățile la care pot participa alături de organizatori. Favoriții își aleg la ce acțiuni vor să fie prezenți și apoi întreaga strategie a evenimentului se face în funcție de confirmările de participare.

Astfel, următorul turneu pentru Simona este cel de la Indian Wells.10 thoughts on “Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha!

 1. Aha! Si pe Masha si Serena n-ar trebui sa le amendeze la Dubai?? Imi inchipui ca nu aveti habar de efortul depus dupa castigarea a doua turnee in 2 luni! #TeamHalep

 2. Chiar daca pt noi fanii este dezamagitor ca nu o mai putem vedea la Doha, desigur ea stie mai bine cum trebuie sa-si menegeriaze programul. Efortul unui turneu castigat e mare si e nevoie de refacere.

 3. Nu dati atentie unei persoane ale carei comentarii sunt negative de obicei (si cu greseli gramaticale). Nu are rost sa umbrim ziua de ieri ;).

  Desi cu ultima parte sunt de acord (daca se poate spune asa) , sa se fi retras inainte de tragerea tabloului, tocmai pt a nu alimenta toti ‘desteptii’ si in special acea parte a presei de rahat. Iar de amenzi, cititi WTA Rules , nu doar Facebook.

  Fata a avut probleme toata saptamana, n-a spus nimic pana dupa finala (doar s-a aflat prin diverse surse) si s-a hotarat sa joace cu Hantuchova cu 2 ore inainte, ceea ce face victoria si mai frumoasa :).

  Poate ar fi trebuit sa riste ca anul trecut la Dubai sau la Bucuresti si apoi sa se duca pe apa sambetei IW si Miami sau mai rau si atunci ar fi fost trist pt toata lumea ,nu numai pt niste “experti” in toate :/…..

 4. Nu avea cum sa anunte inaintea tragerii la sorti intrucat a avut loc inaintea finalei de ieri. Cat despre retragere e treaba ei nu e a nimanui altcineva. De abia astept sa o vad la Indian Wells.

 5. ^ Da, corect, a avut loc inainte finalei, nici n-am zis altceva dar daca ,sa presupunem ca pierdea in TB setul 2 si apoi si pe-al 3-lea, deznodamantul ar fi fost altul !? Uzura fizica ar fi fost si mai mare si ar fi fost si demoralizata pe deasupra …. :/ .

  Nu critic, doar spun ca poate ar fi trebuit sa se intample inainte de tragere tocmai pt a nu mai exista atati “destepti” care sa dea in cap cu prima ocazie, pt ca mai ales, se pare ca (ea) mai afla din ce se mai scrie / ce se comenteaza in situatii de-astea si asta nu-i poate face bine 🙁 .

Leave a Reply

Top