SUNTETI AICI
ACASA > Romani > VIDEO Simona Halep, în campania globală Adidas Sport 15, alături de Messi, Bale sau Suarez

VIDEO Simona Halep, în campania globală Adidas Sport 15, alături de Messi, Bale sau Suarez

simona halep adidas sport 15
simona halep adidas sport 15
Simona Halep, alaturi de ceilalti 23 de sportivi de top din campania Adidas Sport 15

Simona Halep apare în campania globală Adidas – Sport 15, o campanie gândită de producătorul fe echipament pentr a dezvălui povești pentru a motiva și inspira tinerii sportivi din lumea întreagă să exceleze, indiferent de sportul pe care îl practică sau nivelul de performanță.

Parteneri de reclame îi vor fi

– jucătorii de fotbal: Gareth Bale (Real Madrid), Lionel Messi (FC Barcelona), James Rodriguez (Real Madrid) şi Luis Suarez (FC Barcelona)
– renumiţii jucători NBA: Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Joakim Noah  (Chicago Bulls), Derrick Rose (Chicago Bulls) şi John Wall (Washington Wizards)
– jucătorul de fotbal american: DeMarco Murray (Dallas Cowboys).

Primul clip, în care Simona nu apare, îl puteți vedea mai jos, dar nu înainte de a vă prezenta și câte ceva din comunicatul celor de la Adidas, în caz că interesează pe cineva. Pe mine, vă spun sincer, astfel de vorbării mă plictisesc incredibil, că toate sună la fel. Dar, altfel, e o mare reușită pentru întreg sportul românesc că o reprezentantă a țării noastre să fie în această campanie globală care, așa cum vedeți din poza de mai sus, are în rândurile sale 24 de sportivi de top din întreaga lume.

”Sport 15 este mai mult decât o campanie. Sport 15 reprezintă o investiție de lungă durată a brand-ului nostru,” a declarat Eric Liedtke, adidas Board Member în cadrul Global Brands. ”adidas are cea mai îndelungată istorie în sport comparativ cu ceilalți jucători de pe piață. Din acest motiv, cunoaștem sportul și sportivii mai bine decât oricine.”  Canalul principal de comunicare al campania  va fi TV-ul. În plus, adidas aduce povestea la viață și în social media, prin intermediul centrelor globale de știri adidas din Herzogenaurach, Londra, Portland, Shanghai, Moscova și Rio de Janeiro.

Prin intermediul Sport 15, adidas duce comunicarea la un nou nivel. Pornind cu primele spoturi de 60 și 30 de secunde,”Take it” și ”Takers”, adidas va celebra în permanență sportul pe parcursul anului 2015 și mai departe. Toate clipurile video se bazează pe ideea conform căreia sportul se poate desfășura în orice moment. adidas celebrează faptul că fiecare moment din sport este o șansă de afirmare și de a construi ceva nou, atât pentru tine, cât și pentru echipă. În sport, nimeni nu deține prezentul – fiecare minut din orice meci este la îndemâna oricui pentru a fi valorificat.Leave a Reply

Top