SUNTETI AICI
ACASA > BRD Nastase Tiriac Trophy > BRD Nastase Tiriac Trophy 2015: cine participă, cine joacă în meciul demonstrativ și câte bilete mai sunt

BRD Nastase Tiriac Trophy 2015: cine participă, cine joacă în meciul demonstrativ și câte bilete mai sunt

gilles simon bucuresti trofeu

gilles simon bucuresti trofeu
Gilles Simon cu trofeul de la Bucuresti, alături de Nadia Comaneci

Turneul ATP 250 BRD Nastase Tiriac Trophy, care va avea loc în perioada 18-26 aprilie, și-a lansat oficial cea de-a 20-a ediție. Principalul favorit va fi triplul campion de la București, francezul Gilles Simon.

“Ultimul jucător înscris la turneu este poziţia 71 ATP, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. Principalul favorit e Gilles Simon, iar americanul Sam Querrey va veni pentru prima oară în România. Un nume interesant este croatul de 17 ani Borna Corici, care anul acesta l-a învins pe Andy Murray. Marcos Baghdatis a anunţat şi el că va participa la turneu. Marius Copil va primi un wildcard şi sperăm să fie cât mai relaxat”, a declarat, azi, într-o conferinţă de presă, organizatorul turneului, Bogdan Enoiu.

Ceilalţi şapte favoriţi la cea de-a 20-a ediţie a turneului sunt în ordine Ivo Karlovici (Croaţia, 24 ATP), Guillermo Garcia-Lopez (Spania, 26 ATP), Lukas Rosol (Cehia, 30 ATP), Andreas Seppi (Italia, 31 ATP), Florian Mayer (Germania, 565 ATP – are clasamentul dinaintea accidentării protejat), Viktor Troicki (Serbia, 39 ATP), Sam Querrey (43 ATP).

Iată lista completă a jucătorilor direct acceptați pe tablou la București

1 Simon, Gilles FRA 14
2 Karlovic, Ivo CRO 24
3 Garcia-Lopez, Guillermo ESP 26
4 Rosol, Lukas CZE 30
5 Seppi, Andreas ITA 33
6 Mayer, Florian GER @34
7 Troicki, Viktor SRB 39
8 Querrey, Sam USA 43
9 Vesely, Jiri CZE 45
10 Bolelli, Simone ITA 49
11 Stakhovsky, Sergiy UKR 50
12 Haider-Maurer, Andreas AUT 56
13 Coric, Borna CRO 60
14 Baghdatis, Marcos CYP 61
15 Schwartzman, Diego ARG 63
16 Youzhny, Mikhail RUS 64
17 Istomin, Denis UZB 65
18 Berlocq, Carlos ARG 67
19 Lajovic, Dusan SRB 71

Mai sunt de dat două wild-card-uri. Evident, sunt ținute până în ultima secundă, căci poate-poate se va da lovitura prin aducerea unui jucător cu nume mare. Organizatorii încă mai speră ca deținătorul trofeului, bulgarul Dimitrov, să ceară o invitație. De asemenea, speră și la Gael Monfils… Probabil că totul depinde de ce vor face în turneele de dinainte, în special la Monte Carlo. Cert e că, noua senzație a tenisului, Zverev, a cerut o invitație și e ”ținut în joc de glezne”.

Pe tabloul de dublu primele două perechi favorite sunt Horia Tecău/ Jean-Julien Rojer și Florin Mergea/ Dominic Inglot.

Meciul demonstrativ din acest an va avea loc sâmbătă, 25 aprilie, la el urmând să participe Andrei Pavel, Ilie Năstase, Henri Leconte şi Mansour Bahrami. Si demonstrativul, ca și întreg turneul, vor fi transmise în direct la DigiSport.

Turneul este dotat cu premii în valoare totală de 439.405 euro, în timp ce costurile totale de organizare se ridică la un milion de euro.

Dacă vroiați abonamente, nu mai sunt de vânzare, fiind epuizate. E adevărat că au fost doar 250… O veste bună pentru organizatori e și aceea că biletele pentru semifinale și finală sunt vândute în proporție de 60%.



2 thoughts on “BRD Nastase Tiriac Trophy 2015: cine participă, cine joacă în meciul demonstrativ și câte bilete mai sunt

Leave a Reply

Top