SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Indian Wells 2015: Florin Mergea şi Dominic Inglot s-au calificat în sferturile de dublu!

Indian Wells 2015: Florin Mergea şi Dominic Inglot s-au calificat în sferturile de dublu!

mergea inglot australian open romania

mergea inglot australian open romania
Florin Mergea si Dominic Inglot

Florin Mergea şi Dominic Inglot continuă seria victoriilor la mastersul de la Indian Wells 2015. Cei doi s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu.

În turul secund al probei de dublu de la Indian Wells 2015, Florin Mergea şi Dominic Inglot au învins cu scorul de 6-3, 6-4 cuplul columbian Juan Cabal/Robert Farah.

În sferturile de finală, Florin Mergea şi partenerul său vor juca împotriva învingătorilor din meciul dintre perechile Kokkinakis/ Andy Murray (cei care i-au eliminat pe Horia Tecău și Jean Julien Rojer) și Matkowski/ Zimonjic.

Indian Wells 2015. În semifinale, Mergea și Inglot ar putea juca iar cu frații Bryan

Dacă Florin Mergea și Dominic Inglot ar ajunge în semifinale la Indian Wells 2015, acolo ar putea da peste liderii clasamentului mondial, Bob și Mike Bryan. Evident, dacă vin și aceștia la întâlnire. Mergea și Inglot i-au învins pe gemenii americani în ultimele două meciuri directe, la Australian Open, în optimile de finală, chiar în ziua în care Florin a împlinit 30 de ani, și în sferturile de finală de la Dubai.



Leave a Reply

Top