SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Monica Niculescu > Indian Wells 2015. Serena Williams o laudă pe Monica Niculescu: E o luptătoare incredibilă

Indian Wells 2015. Serena Williams o laudă pe Monica Niculescu: E o luptătoare incredibilă

indian wells 2015 niculescu serena

indian wells 2015 niculescu serena
Monica Niculescu si Serena Williams la startul partidei de la Indian Wells 2015

Monica Niculescu a jucat ieri unul dintre cele mai importante meciuri din carieră. La Indian Wells 2015, ea a jucat în turul secund contra liderului mondial, Serena Wiliams. Și nu a făcut-o deloc rău.

Monica Niculescu a fost învinsă cu scorul de 7-5, 7-5, după mai bine de două ore, de Serena Williams la Indian Wells 2015. Deși a pierdut, jucătoarea noastră a fost lăudată de adversara sa: ”Niciodată nu am mai jucat contra unei jucătoare ca ea. Este o luptătoare incredibilă. M-a făcut să muncesc foarte mult pe teren”, a declarat Serena despre Monica.

La conferința de presă, Niculescu a fost întrebată ce simțit pe teren și cu ce amintiri a rămas după această partidă. ”Am fost fericită că nu a fost o diferență mare. Am fost mereu aproape de ea și am simțit că pot face mult mai mult și pot juca mult mai bine La un punct am putut chiar să-i ghicesc serviciul, ceea ce a fost un sentiment fantastic pentru mine. Astăzi, backhandu a fost chiar foarte bun. Mi-am simțit backhand-ul foarte bine”, a declarat jucătoarea noastră după meci.

indian wells 2015 monica niculescu
Monica Niculescu la conferinta de presa de la Indian Wells 2015

Indian Wells 2015 – Monica Niculescu a povestit tensiunea de dinaintea meciului

Monica Niculescu a făcut și o confesiune ziariștilor. Ea spune că a avut emoții înaintea partidei cu Serenei Williams de la Indian Wells 2015: ”Nu știam la ce să mă aștept, și mă gândeam: Dumnezeule, ce se va întâmpla? Era programat la ora 7 seara și speram că meciul nu va fi scurt. Niciodată nu știi ce se va întâmpla când joci contra Serenei. Dar a fost foarte bine, cred că a mers totul bine. Vreu să spun, nu am câștigat, dar…”, a mai spus Monica.

indian wells 2015 monica niculescu
Monica Niculescu la conferinta de presa de la Indian Wells 2015

Ea a recunoscut și că acest meci va fi unul pe care îl va ține minte toată viața. ”Voi ține mereu minte acest meci, pentru că mereu mi-am dorit să joc împotriva numărului 1 mondial. Am vrut să joc contra Serenei și visul mi s-a îndeplinit”, a mai spus românca la conferința de presă de după partidă.

Monica Niculescu nu va avansa în clasamentul după meciul de la Indian Wells 2015

După eliminarea în turul 2 la Indian Wells 2015, Monica Niculescu va coborî cel puțin un loc în clasamentul mondial WTA. Ea ocupa, la începutul acestei săptămâni, poziția 68 în lume. În funcție de ce vor face celelalte jucătoare care se află în spatele ei, ea ar putea cădea pe un loc între pozițiile 69 și 74.

Singura româncă rămasă în cursă în proba de simplu de la Indian Wells este Simona Halep. Aceasta a învins-o pe Daria Gavrilova, iar la finalul partidei a făcut o dedicație emoționantă.One thought on “Indian Wells 2015. Serena Williams o laudă pe Monica Niculescu: E o luptătoare incredibilă

Leave a Reply

Top