SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Indian Wells 2015: Ora meciului Simona Halep – Serena Williams s-a stabilit! Vor juca sâmbătă, la 5 dimineața

Indian Wells 2015: Ora meciului Simona Halep – Serena Williams s-a stabilit! Vor juca sâmbătă, la 5 dimineața

simona halep serena williams

simona halep serena williams
Simona Halep si Serena Williams se vor reintalni la Indian Wells 2015

Cel mai așteptat meci al anului pentru fanii tenisului din România se apropie cu pași repezi. Organizatorii turneului de la Indian Wells 2015 au stabilit ora meciului Simona Halep – Serena Williams.

Semifinala feminină de la Indian Wells 2015 dintre Simona Halep și Serena Williams se va juca vineri seară, de la ora locală 20.00. Asta înseamnă sâmbătă, la ora 5.00 dimineața în România, diferența de fus orar fiind de 9 ore. Partida va fi transmisă în direct la Dolce Sport 1.

Acesta va fi cel de-al șaselea meci direct dintre cele două jucătoare, ultimele două având loc la Turneul Campioanelor, în luna octombrie 2014, și încheiate cu victoria fiecăreia dintre ele. Înfrângerea suferită în grupe – 6-0, 6-2 – a pus-o în gardă pe americancă. Serena a avut numai declarații frumoase la adresa Simonei Halep după calificarea în semifinale.

Având în vedere că este vorba de Serena Williams și organizatorii ar face orice să îi reintre în grații, meciul a fost pus ultimul în program, evident pe Terenul numărul 1. El va încheia programul zilei de vineri, înaintea lui, de la ora locală 18.00, urmând să se dispute cealaltă semifinală, dintre Jelena Jankovic, care azi a ajuns în penultimul act profitând de retragerea ucrainencei Lesia Tsurenko, la scorul de 6-1, 4-1 pentru sârboaică. Oricum, având în vedere că Tsurenko a venit din calificări, prestația ei merită toate aprecierile.

Adversara Jelenei Jankovic, cap de serie numărul 18, în semifinala de la Indian Wells 2015 va fi învingătoarea meciului dintre nemțoaica Sabine Lisicki, a 25-a favorită, și italianca Flavia Pennetta, deținătoarea titlului și cap de serie 15 la actuala ediție.2 thoughts on “Indian Wells 2015: Ora meciului Simona Halep – Serena Williams s-a stabilit! Vor juca sâmbătă, la 5 dimineața

Leave a Reply

Top