SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Indian Wells 2015. Jelena Jankovic despre Simona Halep: “E o jucătoare foarte puternică”

Indian Wells 2015. Jelena Jankovic despre Simona Halep: “E o jucătoare foarte puternică”

indian wells 2015 simona halep

indian wells 2015 simona halep
Simona Halep va juca prima ei finala la Indian Wells

Finala de la Indian Wells 2015, dintre Simona Halep și Jelena Jankovic, e importantă pentru ambele jucătoare. Pentru Simona poate reprezenta un nou pas în carieră, prin obținerea celui mai important trofeu al ei de până acum, iar pentru Jankovic poate însemna relansarea unei cariere cu multe suișuri și coborâșuri.

Programată azi la ora 20.00, în direct pe DolceSport 1, finala feminină de la Indian Wells 2015 are, conform calculelor hârtiei, o favorită certă, iar aceasta este Simona Halep. Numărul 3 mondial a câștigat ultimele meciuri cu rivala ei de diseară, în plus are și un moral foarte bun, dar de un sezon aproape perfect, cu două titluri cucerite în trei turnee plus, acum, o nouă finală în al patrulea.

De forța adversarei ei de diseară e conștientă și Jelena Jankovic. Fost lider mondial, fostă campioană la Indian Wells în 2010, Jelena Jankovic ocupă acum locul 21 în lume și probabil că și ea e surprinsă că a ajuns în finală. Ea a vorbit despre Simona și a avut doar cuvinte de laudă: ”Simona este o adversară dificilă. Este o jucătoare foarte puternică“, a declarat Jankovic, care a învins-o în semifinale pe nemțoaica Sabine Lisicki.

Despre finală, Jankovic spune că abia așteaptă să înceapă. ”Sunt pregătită și nerăbdătoare să joc împotriva Simonei. Au fost două săptămâni extraordinare pentru mine și nu puteam cere mai mult. Voi da tot ceea ce am mai bun pentru a câștiga al doilea meu trofeu aici, la Indian Wells“, a mai spus sârboaica.Leave a Reply

Top